Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Media Music Awards 2014, in Piata Mare: Andra, Fly Project, Connect-R…

Mai bine de 30 de artiști vor cânta pe scena Media Music Awards, care va fi amplasată în Piața Mare a Sibiului peste două săptămâni, anunță organizatorii.  Andra, What's Up, Oana Radu, Fly Project, Connect-R şi mulţi alţii vor urca pe scenă, accesul publicului fiind gratuity, se arată într-un comunicat de presă.
”Acest eveniment muzical va însemna un mix interesant de stiluri. Lista completă a artiştilor care vor susţine recitaluri îi include pe Andra, Fly project, Oana Radu, What's Up, Vunk, Maximilian, Doddy, Adda, Akcent, Connect-R, Cargo, Dj Sava feat Raluka, Lidia Buble, Elena Gheorghe, Guess Who, Sore, Deepcentral, 3 Sud Est, Amna, Alina Eremia, Holograf, Mandinga, Puya, Delia, Vescan, Grassu XXL, Corina, Ami şi Nicolle Cherry. Acestora li se vor adăuga nume celebre din industrie cum ar fi Antonia, de exemplu, care, însărcinată în cinci luni, va veni să urmărească show-ul din public şi va urca pe scenă doar în cazul în care va câştiga un premiu”, informează cei de la MMA.
Organizatorii amintesc că cei care primesc premii în cadrul Media Music Awards sunt decişi în funcţie de numărul de difuzări media din ultimele 12 luni, la radio, TV sau internet, pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest. ”Artiştii sunt premiaţi astfel în mod transparent, difuzările media reprezentând un real barometru al popularităţii lor şi al pieselor lansate”, se mai arată în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

truda

Acum 9 ani

cariciuri.
Raspunde

kalin bleaga in slapi la super mamma

Acum 9 ani

Circ pentru tampiti.
Raspunde

george

Acum 9 ani

Cele mai noi locuri de munca, la domiciliu ca operator on-line cu contract legal si posibilitati de castig nelimitate.pentru detalii trimite-ti textul Info la adresa de e-mail:[email protected].
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus