Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

OCS, COMA, KUMM si Gojira concerteaza la Focus Festival 2014

Genurile alternativ, indie, post punk, dub, hardcore, drum and base și în general tot ce înseamnă muzică necomercială, vor fi reprezentate pentru a doua oară la Sibiu, într-un eveniment dedicat. „Focus Festival” revine în Piața Mică din Sibiu în perioada 12 – 14 septembrie.

Spre deosebire de ediția precedentă, evenimentul se va desfășura pe o singură scenă, amplasată în Piața Mică, pe care vor urca, în cele trei zile de festival: Dekadens, After What, Kumm, Coma, Changing Skins, Light's Out, Omul cu șobolani, Junkyard Heroes, I'm The Trip, Domino și Gojira & Planet H. DJ, reprezentanți ai genurilor “dub” și “drum & base”, vor încheia fiecare seară de festival: Gojira & Planet H, Adub, Vlad F, Chris, DJ CampSauvage și New Disorder.

„Pentru a respecta noile reguli de organizare a evenimentelor în centrul istoric al orașului Sibiu, la această ediție toată lumea este binevenită, întrucât nu va fi percepută taxă de intrare. Focus Festival aduce un aer “fresh” în spectrul evenimentelor muzicale organizate la Sibiu. Rock clasic, jazz, muzică clasică, toate se regăsesc pe agenda culturală a orașului, mai puțin acest curent alternativ care, în mod nejustificat, s-a dezvoltat underground, câștigând în ultimii ani din ce în ce mai mulți adepți. Scopul evenimentului este de a aduce la suprafață acest gen muzical și a oferi un loc de întâlnire pentru cei care fac parte din această comunitate alternativă”, spun organizatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus