Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Final de meci spectaculos, ȋn Strand: cinci goluri ȋn jumatate de ora. L.S.S Vointa Sibiu - C.S. Agnita 4-1, ȋntr-o etapa cu 36 de goluri

Partida dintre LSS Voința Sibiu și CS Agnita, din cadrul etapei a doua a Ligii a IV-a, a oferit cel mai electrizant final de meci al acestei etape: 5 goluri ȋn mai puțin de jumătate de oră.

Meciul fiind ȋncheiat cu victoria celor de la Voința Sibiu, scor 4-1, după ce "alb-verzii" au fost conduși cu 1-0, din minutul 62.

Prima repriză a fost una destul de echilibrată, caracterizată printr-o luptă crâncenă la centrul terenului, ȋnsă cei de la Voința au fost mai periculoși, lovind o dată bara porții agnitene. După o primă repriză slabă, din punct de vedere al ocaziilor de poartă, cea de-a a doua a oferit un final de meci electrizant. Ȋn minutul 62, CS Agnita reușeau să deschidă scorul, ȋn urma unei lovituri libere, contrar cursului jocului. "Alb verzii" nu au părut a fi afectăți de primirea golului, astfel că, după doar cinci minute, au izbutit egalarea, prin Dugulan. Ȋncurajați de spectatori, jucătorii echipei Voinței Sibiu au mai ȋnscris trei goluri, ȋn ultimul sfert de oră, prin Edwin Osogo, Mircea Popa și Cristopher Schieb, oferind astfel cel mai spectaculos final de partidă al etapei a II-a.

"A fost o partidă pe care am dominat-o de la un capăt la altul, doar că ȋn prima repriză nu am reușit să ne creăm multe ocazii, am avut numai o bară. La pauză am făcut două schimbări, după care jocul a avut altă față, dar cei care au ȋncris, contrar cursului jocului au fost oaspeții. Ȋnsă, după ce am reușit egalarea, era doar o chestiune de timp până reușeam să marcăm și golul doi. Am pierdut cinci jucători ȋn vară, dar am adus alți opt. Avem un lot de 23 de jucători și sperăm să obținem o clasare pe podium, la sfârșitul campionatului", a declarat Cristian Cotoară, antrenorul celor de la L.S.S Voința Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Etapă cu multe goluri

Ȋntreaga etapă a fost una spectaculoasă , ȋn care s-au marcat nu mai  puțin de 36 de goluri. De remarcat este faptul că ȋn fiecare partidă, din cele opt, s-a marcat de cel puțin trei ori.

Iată rezultatele etapei a II-a:

Continental Sibiu 0 - 4 F.C. Interstar

L.S.S Voința Sibiu 4 - 1 C.S. Agnita

Păltiniș Rășinari 5 - 2 A.S. Due FEFE Şeica Mare

Măgura Cisnădie 4 - 0 SpartaMediaș

Unirea Miercurea Sibiului 2 - 1 C.S. Viitorul Sibiu

F.C. Tălmaciu 5 - 0 ASA Sibiu

A.S. Universitatea 0 - 3 AS Inter Racoviță

Unirea Ocna Sibiului 2 - 3 Progresul Terezian

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus