Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Derby ȋncrancenat ȋntre Interstar Sibiu si LSS Vointa Sibiu. Oaspetii au reclamat un offside la golul decisiv

FC Interstar Sibiu și LSS Voința Sibiu, derby-ul etapei a treia din Liga a IV-a,  s-a ȋncheiat cu scorul de 2-1 ȋn favoarea gazdelor, la capătul unui meci tensionat. Voința Sibiu reclamând o poziție ȋn afara jocului, la golul victoriei marcat de către Interstar.

"Am făcut un meci slab și sunt dezamăgit de rezultat. Nu comentez arbitrajul, nu mă pot pronunța asupra acelui presupus offside. Ȋnsă, arbitrajul a fost cum a fost, asta este clar", a declarat Cristian Cotoară, antrenor LSS Voința Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Prima repriză, la mare luptă

Începutul meciului nu a avut nimic special. Ambele echipe au dat impresia că au nevoie de timp pentru a intra în ritm. După o luptă surdă în primele 15 minute, dusă în mare parte la centrul terenului, L.S.S Voința Sibiu reușea să deschidă scorul după o gafă impardonabilă a portarului gazdelor. Acesta a scăpat mingea din brațe, după un șut de la mare distanță, iar Alin Coconu a ȋmpins balonul ȋn poarta rămasă goală, deschizând scorul. Gazdele au răspuns imediat, ratând două mari ocazii, care aveau să anunțe golul egalizator din minutul 30, marcat de Vlad, la capătul unei faze pe cont propriu, finalizată cu un șut imparabil la colțul lung. Treptat, terenul s-a ȋnclinat mult spre poarta celor de la Voința Sibiu, care s-au mulțumit doar să se apere, făcând tranziția spre faza ofensivă prin mingi lungi.

Ȋn minutul 42, s-a consumat cea mai controversată fază a meciului. Căpitanul de la FC Interstar Sibiu a plecat de la limita offside-ului și a finalizat cu siguranță pe lângă portarul Voinței. Moment ȋn care jucătorii echipei oaspete au cedat nervos, reproșându-i arbitrului poziția din afara jocului. La următoarea fază, Voința Sibiu trecea pe lângă egalare, după ce mingea a lovit stâlpul porții Interstarului. Ȋn urma acestei ocazii monumentale, cele două combatante au intrat la cabine cu scorul de 2-1 ȋn favoarea echipei Interstar.

Fotbal modest ȋn repriza secundă

Dacă prima parte a adus o oarecare ȋncrâncenare, mai ales în compartimentul median al ambelor echipe, repriza secundă a fost una foarte săracă în faze de poartă. FC Interstar a părut mulțumită de scor, preferând să controleze meciul printr-o succesiune de pase la mijlocul terenului, ȋn timp ce oaspeții nu au dat niciun moment impresia că pot scoate foarte multe din această partidă. Meciul terminându-se cu scorul pauzei: 2-1 ȋn favoarea echipei FC Interstar.

"Am făcut un meci bun. Avem o echipă tânără, cu jucători de 16-17 ani și e mai greu să joci ȋmpotriva unora care au o experiență mai bogată. Suntem la primul sezon ȋn Liga a IV-a  și nu avem ca obiectiv clasarea ȋn primele trei echipe. Noi ne-am propus să jucăm fotbal, să practicăm un joc plăcut ochiului, să avem o posesie cât mai prelungită. Vreau să-i felicit pe băieți pentru prestația de azi", a spus Horațiu Bara Graeff, tehnicianul de la Interstar, pentru Turnul Sfatului.

Iată rezultatele din celelalte partide:

Unirea Ocna Sibiului - Continental Sibiu 1-1

CS Agnita - Păltiniș Rășinari 5-0

AS Şeica Mare - Măgura Cisnădie 2-5

Sparta Mediaș - Unirea Miercurea Sibiului 2-2

CS Viitorul Sibiu - FC Tălmaciu 2-1

ASA Sibiu - AS Universitatea 1-3

AS Inter Racoviță - Progresul Terezian 1-1

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

coco

Acum 8 ani

daca si asta mai e derby eu Nostradamus
Raspunde

cotoara

Acum 8 ani

manisor silviu e marele portar care a gafat, sa stie toata lumea, si inca ceva.....am declarat ca da arbitrul a gresit la golul lor, nu ca sa stiti ca nu stiu sau altele....in orice caz....interstarul e tinut in brate de anumiti oameni de la ajf.....ca doar nasul e nas!la toate grupele...oricum am mai avut 3 penalty-uri si duminica si nu am mai zis nimic...asta este!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus