Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Bazarul cu lucruri gratis revine la Sibiu

Ai acasă lucruri pe care nu le mai foloseşti, în stare de funcţionare şi la care eşti dispus să renunţi? Atunci sâmbătă, 20 septembrie, între orele 10:00-17:00, eşti aşteptat la „Bazarul cu lucruri gratis”, care se va desfăşura la noul sediu al Universităţii Româno-Germane din Sibiu, str. Rîului nr. 23, sala P1.

Cea de-a VI-a ediţie, organizată la iniţiativa Departamentului de Binefaceri, sprijinită de platforma LucruriGratis.ro, este o întâlnire la care participanţii aduc şi oferă complet gratuit produse în stare de funcţionare, cărţi pe care nu le mai citesc, produse cosmetice, electronicele vechi înlocuite deja cu altele noi, îmbrăcăminte, jucării și decoraţiuni de care nu mai au nevoie şi orice alte lucruri care pot fi împărtăşite într-o comunitate.

„În cadrul acestui bazar există posibilitatea de a lăsa un CV sau de a completa unul pe loc, iar “Job în Sibiu” vine în sprijinul dumneavoastră. O iniţiativă “Bazar cu lucruri gratis” şi “Job în Sibiu” în colaborare cu Universitatea Româno-Germană din Sibiu şi Asociaţia Spitalului de Psihiatrie Sibiu şi pusă în practică de către sibieni”, spun organizatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

$

Acum 9 ani

SUPER initiativa!
Raspunde

lucian

Acum 9 ani

Dar din dar se face RAI!
Raspunde

Cristi

Acum 9 ani

Pagina evenimentului pe Facebook, cu mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1481561432098020 :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus