Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
5°C

Festivalul Sportului 2014 ̶ un melanj inedit al miscarii in aer liber

16 Septembrie 2014 14:42

Sibiul devine pentru o zi centrul de interes al pasionaților de mișcare și al instructorilor de fitness și aerobic din ȋntreaga țară.

"Festivalul Sportului", ajuns la cea de-a doua ediție, pregătește sibienilor pe 20 septembrie 2014, ȋncepând cu ora 10:00, ȋn Piața Mare, o demonstrație de atitudine, energie debordantă și bună dispoziție. Ȋntr-o atmosferă de toamnă, cele mai interesante trenduri și concepte sportive ȋși vor da mână. Nu vor lipsi nici noutățile în materie de wellness-nutriție, expoziție de accesorii fitness și aerobic și standuri expo cu produse fresh-bio și suplimenți alimentari.

Cei mai buni instructori vin la Sibiu pentru zece ore de mișcare în ritm de Kangoo Jumps, Bokwa, Steel Programs, Schwinn Cycling, Step Aerobic, Tae Bo, X Tempo,Reebound, Taezu, Dance, Freestyler, Zumba Step, Zumba și deepWORK.

"Specialiștii în domeniu vor urca pe cele trei scene care vor fi amplasate în Piaţa Mică, şi îi vor provoca pe sibieni să facă parte integrantă din această poveste. Printre invitații speciali se numără instructorii Fernando Gorini, Dana Badea, Simona Nisteși nutriționistul Cristian Mărgărit", susțin organizatorii.

Participarea la activitățile sportive, dar și la seminarii este gratuită. Pentru toți cei care vor face mișcare împreună cu instructorii de pe cele trei scene amplasate în Piața Mică din Sibiu. Premiile în valoare de peste 1500 de euro se vor transforma în abonamente la sălile de fitness din Sibiuși ȋn echipamente sportive.

Festivalul este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, și este organizat de A.C.S.A Gym și Asociația pentru Ȋnfrumusețarea Orașului Sibiu.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

sibiu

Acum 6 ani

Nu stiu cum nu intra in pămint de rușine iohannis si cindrea cînd sportul la nivelul orașului si județului este la pamint.vad ca bani pentru astfel de șușanele are primăria si djts dar pentru sport adevărat nu exista.speram ca așa sa va ajute dumnezeu cam cum ajutati sportul sibian.
Raspunde

sibiu

Acum 6 ani

Iar cea ce fac cele doua asociații care organizează șușaneaua se numește spălare de bani.se aude Dna?se poate face un control la toate aceste asociații care sifonează banii primăriei si consiliului județean si atunci sa vezi surprize.dar poate odată cu plecarea lui citrea de la curtea de conturi sa se facă si controale adevărate.mai ales la pamira ar fi interesant sa se vadă sifonare de clasa a banilor din primărie.
Raspunde

sportiv din tata in fiu

Acum 6 ani

bai nu te impacienta cu dna ,de acea nu se implica johannis in deturnari de fonduri mitici si sforari sunt cu ochi tot timpu pe el atia de abia asteapta s-a puna num,ai o virgula unde nu trebuie si s-a vezi arestari in direct cu catuse si toateteleviziunile pupincuriste ce emiosiuni de jale trage cu cel mai mare jefuitot si de cetara este in cel mai mare *** ,ba mai uitate si in alte orase cu traditie sportiva si vezi aceasi situatie ,lasa s-a faca aceste evenimente ca asra aduce notorietate sibiului ,s-au nu vezi ca ce se intimpla in sibiu in premiera nationala miine se intimpla in toata tara si nu la cucuieti din deal la marile metropulele din tara cum ar fi cluj ,bucuresti ,iasov si ce s-a mai vorbim de mascariceala de la constanta cu ala de ii zice mazare .cum face pe colvnu toata vara s-a se duca si pe la ei turisti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus