Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Cazan: Pe Mazare nu-l mai spala nici macar apa marii

Liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, trage un semnal de alarmă vis-avis de discursurile politice ale unor lideri social-democrați, în special la deputatul Zisu Stanciu și la primarul Constanței, Radu Mazăre.
Legat de Stanciu, Cazan îi atrage atenția că se află la limita legii, după ce în opinia liberalului într-unul din discursurile sale a instigat la violență. ”„În noiembrie îl punem pe Victor Ponta în locul care i se cuvine. Am vorbit despre calibru, în seara asta vă spun despre Nero, care a dat foc Romei. Eu vă invit ca, în noiembrie, să dăm foc ultimei rămăşiţe a regimului Băsescu. Să dăm foc în Dâmboviţa, să dăm foc în Alba, în Timişoara, în Arad, la Dărmăneşti, la Caragiale. Să dăm foc în toată ţara, pentru că avem un singur scop: Victor Ponta preşedinte”. Acest discurs aparţine deputatului PSD Zisu Stanciu şi ne arată fără echivoc ce au de gând să facă cei din PSD în campanie pentru a-i asigura victoria lui Victor Ponta.  Atrag atenţia că suntem în faţa unei instigări la violenţă care intră sub incidenţa art.368, alin.1 şi alin.2 din Codul Penal
Totodată, Mircea Cazan a semnalat și o încercare de a induce în eroare publicul în discrsul primarului Radu Mazăre. ”Am înţeles că la conferinţa judeţeană a PSD Constanţa, Radu Mazăre a afirmat că „dacă o să câştige neamţul şi cu liberalii  apoi toată Constanţa pierde acţiunile în Port”. Nu îl suspectez pe Radu Mazăre de lipsă de inteligenţă dar ar fi bine să nu mai iasă în public cu astfel de manipulări grosolane, pentru că românii, inclusiv cei cu o instrucţie sumară ştiu că preşedintele României nu are în atribuţii şi are cum să intervină şi să preia acţiunile unei societăţi, companii etc. Dacă Radu Mazăre mai spune astfel de enormităţi se face si(n)gur de râs şi nu-l mai spală nici măcar apa mării”, susține Cazan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

alzara

Acum 8 ani

Mircea,despre hotomaniile lui Stanciu ,mucles ? Povestea cu Nero, o retorica autodegradanta, dar atat ! Nu umbla cu Molotovul, ci cu umflarea (in) corecta a conturilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus