Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Modernizari de 4.000.000 lei la Centrul de plasament Gulliver

La Centrul de plasament Gulliver din Sibiu încep luna aceasta lucrările de modernizare și extindere datorită unui proiect finanțat din fonduri europene. 4.000.000 vor fi investiţi în centru, iar contribuția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) în calitate de solicitant este de 2%, fonduri primite prin bugetul alocat de Consiliul Județean Sibiu.

”Este un moment important pentru această unitate socială care, la finalul anului viitor va avea niște condiții foarte bune pentru tinerii care locuiesc aici. Mă bucur și felicit echipele care au lucrat la proiect, pentru că am reușit să atragem aceste fonduri necesare lucrărilor. Sunt convins că la terminarea proiectului vom vedea o instituție model în ceea ce privește confortul și dotările”, a declarat Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.

Obiectivul principal al proiectului este îmbunătțirea calității vieții beneficiarilor din Centrul de Plasament Gulliver prin modernizarea, reabilitarea și extinderea acestuia. Activitățile derulate în proiect urmăresc modernizarea, reabilitarea și extinderea centrului de plasament Gulliver pentru un număr de 50 de copii și tineri, beneficiari ai serviciilor sociale de tip rezidențial, din județul Sibiu, în vederea asigurării serviciilor specifice la standardele aflate în vigoare.

Proiectul prevede realizarea a 5 module, fiecare compus din 3 dormitoare, spații comune și spațiu igienico-sanitar. La acestea se adaugă spații administrative (bucătărie, spălătorie, depozite) și spații pentru personal. În acelaşi timp proiectul prevede dotări cu mobilier și aparatură în valoare de 100.000 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Med

Acum 8 ani

Frumos.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus