Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Inca un candidat la presedintie: Melescanu a demisonat din fruntea SIE

Partidul Dreptăţii Sociale a anunţat Biroul Electoral Central (BEC) că va depune, marţi dimineaţă, candidatura lui Teodor Meleşcanu pentru alegerile prezidenţiale, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.
Preşedintele Traian Băsescu a trimis o scrisoare preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor în care le transmite să ia act de demisia lui Teodor Meleşcanu din funcţia de director al SIE (Serviciul de Informații Extern)şi să declare vacantă funcţia. 
Purtătorul de cuvânt al BEC a precizat că depunerea dosarului de înregistrare a candidaturii lui Teodor Meleșcanu urmează să se facă marţi dimineaţă, la ora 10.00.
 
Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

WTF!

Acum 9 ani

Ce-i mai trebuie si lui mosulica asta prezidentiale? parca traim intr-o tara de nebuni ,nu alta!
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

My name is BOND....JAMES Bond...
Raspunde

klapy

Acum 9 ani

bai urechila veziti de nepoti ca esti om batrin ,s-au esti pe post de iepure ca la stafete ,tiai spus cuvintu acum lasa tara in pace si iate de brat cu tariceanu si plimbativa nepoti prin cismigiu ,te invirti tot dupa cascaval s-au nu iti ajunge pensia nesimtita pe care o ai ,acum ai posibilitatea s-a cumulezi pensie -salar tot la budetar ,ce faci cu atita banet ,pensia ta si indemnizatia pe care o iei intr-o luna platesti pensile la vreo 100 de amariti de astia cu pensi de 400 roni ba nu va mai satura dracu de avari ce sunteti
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Exceptionala analiza economica (si nu numai) de azi a dl. T. Basescu. Sigur alta ar fi fost starea Republicii daca ar fi avut un cuvant in politica nationala in ultimii 25 de ani. Pacat ca nu candideaza, are cel mai bun discurs de candidat presedinto - guvernamental. De -ar avea toata puterea ar crapa de invidie restul UE.
Raspunde

B.Utoru

Acum 9 ani

1. Băi alzara, bată-o Dumnezău de beutură, beu io şi te-mbeţi tu... 2. Meleşcanu este omul ocultei internaţionale (CIA, masonerie, sionism, bancheri şi care drak or mai fi, de conduc lumea). Mă tem că deabia acum tre\' să se teamă Ponta că nu va ieşi preşedinte.
Raspunde

alzara@CH3CH2 - OH

Acum 9 ani

Unde dai si unde crapã ! Nici nu m -am gandit la legatura celor doo in acesti termeni. Ai dreptate , dependentule, ãstia joacã in tandem descoperit !
Raspunde

T.H.

Acum 9 ani

Cu cat mai multi candidati , cu atat mai bine :))) o sa fie spectacol frumos ..... ;)
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Si Vladimir PUTIN a fost sef KGB Externe in DDR/RDG...si vedeti ce PRESEDINTE EFICIENT este acum...SECURITATEA peste Europa...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus