Joi,
21.01.2021
Cer Senin
Acum
5°C

Ultimul test ȋnaintea marelui meci cu liderul seriei. HC Sibiu ȋsi face ȋncalzirea acasa ȋn compania echipei National Sighisoara

Handbal Club Sibiu primește, sâmbătă, vizita formației Național Sighișoara, ȋntr-un meci din cadrul etapei a IV-a din Divizia A, seria B. Sibienii se află la ultimul test ȋnainte de a ȋnfrunta cel mai dificil adversar al sezonului, CS HC Adrian Petrea Reșița, liderul campionatului.

Handbaliștii de la Handbal Club Sibiu se află pe locul secund, la egalitate de puncte cu ocupanta locului ȋntâi, după un start perfect de sezon, presărat cu trei victorii tot din atâtea posibile. Etapa trecută, sibienii au câștigat pe terenul celor de la AHC Potaissa Turda II, scor 31-24, și sunt hotărâți să obțină o nouă victorie, ȋnaintea confruntării directe cu liderul.

"Obiectivul pentru meciul de sâmbătă este obținerea unei noi victorii, pe care suntem convinși că o vom realiza. Dacă o să prestăm același joc bun arătat ȋn celelalte partide oficiale de până acum, sunt sigur că vom tranșa partida ȋn favoarea noastră. Aşteptăm publicul sibian să ne susţină ȋn număr cât mai mare, de aceea intrarea la jocurile noastre este liberă. Sperăm să atragem alături de noi şi alţi parteneri pentru a sustine această tânără echipă de handbal a Sibiului, care dovedeşte, prin rezultatele obţinute până acum, că merită susţinere", a declarat Matei Damian, antrenor HC Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Gruparea din Sighișoara, Național, se regăsește pe poziția a șasea, cu două victorii și o ȋnfrângere. Sighișorenii sosesc la Sibiu după victoria de acasă, din etapa trecută, obținută ȋn fața formației Unit Alba Iulia, scor 28-25.

Partida HC Sibiu - Național Sighișoara se va disputa sâmbătă, 4 octombrie 2014, ȋn Sala "Transilvania", ȋncepând cu ora 16:00.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus