Sâmbătă,
23.10.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Trei sibieni pentru Romania. Gȋrjoaba, Manolache si Bradu sunt convocati la loturile U 15 si U 16

Nu mai puțin de trei jucători de la FC Interstar Sibiu sunt convocați la o acțiune de monitorizare și selecție pentru echipa națională a României, care se va desfășura astăzi, la Cluj-Napoca. Este vorba despre Andrei Doda și Dragoș Bradu, ambii de la grupa 2000 pregătită de către Daniel Murășan, la care li se alătură și Constantin Gȋrjoabă, jucător de la juniorii B, antrenat de Caius Băra și Marian Mărgărit.

"Este clar că aceste convocări nu vin din senin și peste noapte. Ele reprezintă munca acestor jucători și a echipelor din care fac parte. Este foarte greu să ajungi aici, dar este și mai greu ca să te menții. Pentru clubul nostru nu reprezintă nimic altceva decât ȋncununarea muncii la nivelul conducerii tehnice. Sunt convins că toți trei vor avea o evoluție care să ne facă mândri. Ȋnainte să fie convocați, au fost monitorizați mai bine de un an", a declarat Daniel Murășan, antrenor Interstar, pentru Turnul Sfatului.

Dragoș Bradu, cel care a fost transferat ȋn această vară de la grupa similară a celor de la CSŞ Şoimii, condusă de Alin Marcu, se află la prima convocare. De asemenea, și Andrei Doda se află ȋn premieră convocat la loturile naționale. Ȋn ceea ce-l privește pe Constantin Gȋrjoabă, acesta este unul dintre jucătorii de la Intersar cu cele mai multe acțiuni de selecție la activ.

Acțiunea va fi coordonată și supravegheată de antrenorii federali ai loturilor naționale de juniori U 15 și U 16, Gabriel Manolache și Adrian Boingiu.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus