Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Ser Barristan din Game of Thrones vine la Comic Con Bucuresti

Ian McElhinney, interpretul lui Barristan Selmy, unul dintre cei doi cavaleri aflaţi în slujba lui Daenarys Targaryen din serialul "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", va veni la Ice Comic Con, care se va desfăşura în perioada 15 - 16 noiembrie, la Palatul Copiilor din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Ian McElhinney este un actor cu o vastă experienţă, cariera sa începând în 1978. De atunci, el a jucat în numeroase filme şi producţii TV, printre care se numără "Crimele din Belfast/ The Fall", "Hornblower", "Dinastia Tudorilor/ The Tudors" şi "Ripper Street". Recent, el s-a remarcat prin portretizarea lui Ser Barristan Selmy din serialul de succes marca HBO "Game of Thrones".

McElhinney a citit cărţile lui George R.R. Martin care stau la baza serialului şi este un foarte bun cunoscător al întregului univers din Westeros. Acest lucru s-a potrivit foarte bine în creionarea lui Barristan, întrucât este unul dintre cele mai vârstnice personaje care au lucrat direct la curtea regala şi cunoaşte foarte bine parcursul celorlalte personaje, precum şi evenimentele politice care au avut loc de-a lungul timpului.

Ian McElhinney se alătura astfel lui Miltos Yerolemou, cunoscut pentru rolul lui Syrio Forel, profesorul care a învăţat-o pe Arya Stark să mânuiască sabia, precum şi artiştilor grafici Alessandro Vitti, Guillermo Ortego şi Noah Bradley.

Ice Comic Con este un eveniment marca East European Comic Con, cea mai mare convenţie a pasionaţilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din Europa de Est, având ca sursă de inspiraţie mult apreciatul eveniment Comic Con de la San Diego.

Ice Comic Con se va desfăşura la Palatul Copiilor din Bucureşti în perioada 15 - 16 noiembrie, iar, pe 14 noiembrie, va avea loc un târg special de produse specifice acestui tip de eveniment. Biletele sunt disponibile în număr limitat şi pot fi achiziţionate din reţeaua My Ticket, Eventim şi din magazinele Diverta din ţară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ruxandra

Acum 9 ani

Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus