Vineri,
27.01.2023
Parțial Noros
Acum
-0°C

Elita cercetatorilor in software vine la Sibiu. Eveniment ULBS

Dr. Ruqian Lu (foto), unul din pionierii ingineriei software din China, prof. Dimitris Karagiannis specialist în inteligența artificială, dr. Pericles Loucopoulos, unul printre primii specialiști implicați în dezvoltarea sistemelor online de brokeraj real-time, prof. univ. dr. Gheorghe Cosmin Silaghi, șeful Departamentului de Informatică Economică de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj, sunt invitații speciali ai Conferinței Internaționale Knowledge Science, Engineering and Management - KSEM 2014.
Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu organizează în perioada 16-18 octombrie 2014 cea de-a VII-a ediție a Conferinței Internaționale Knowledge Science, Engineering and Management - KSEM 2014. Conferința KSEM reprezintă un reper în domeniul cercetării științei cunoașterii, al ingineriei și al managementului și reunește în fiecare an specialiști și experți din întreaga lume. Edițiile anterioare ale evenimentului au avut loc în China, Australia, Austria, Irlanda și Statele Unite ale Americii, constituind platforma ideală pentru schimbul de idei și bune practici în vederea unei mai bune conceptualizări a noțiunilor cheie care definesc societatea bazată pe cunoaștere. 
Pentru cea de-a VII-a ediție, ce se desfășoară în Sibiu, au fost selectate circa 35 de lucrări de la specialiști din China, Franța, Austria, SUA, Grecia, Japonia, Marea Britanie, Spania, Germania, etc., lucrări publicate în prestigioasa editura Springer. ”Tehnologiile moderne au un puternic impact asupra felului în care noi înțelegem valoarea interacțiunilor noastre sociale și a granițelor pe care trebuie să le stabilim ca să creăm o societate mai bună, mai înțelegătoare, prin aplicarea cunoștințelor. Pe de altă parte, aceleași tehnologii moderne ne provoacă pe noi, instituțiile de educație, să pregătim forța de muncă a viitorului într-o manieră potrivită. Este o onoare pentru Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu să găzduiască și să organizeze cea de-a șaptea ediție a Conferinței Internaționale Knowledge Science, Engineering and Management - KSEM 2014”, spune prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.
Lucrările conferinței KSEM vor debuta joi, 16 octombrie 2014, de la ora 09:00 în Sala Senatului din clădirea Facultății de Medicină, Str. Lucian Blaga Nr. 2.
 
Sursa foto: www2.imm.dtu.dk

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus