Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Politistii sibieni au prins peste 60 de soferi vitezomani intr-o singura zi

Miercuri, în data de 15 septembrie, între orele 07:000 – 20:00, polițiștii sibieni au prins 62 de șoferi care au depășit viteza legală. Acțiunea a avut loc pe pe Drumul Național 1, tronsonul cuprins între municipiul Sibiu și limita județului Alba.

Doi dintre șoferii opriți au depășit viteza cu peste 50 de km/ h, motiv pentru care, pe lângă amenda aplicată, li s-a suspendat și dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Alți 7 participanți la trafic au fost sancționați pentru faptul că nu au purtat centura de siguranță, iar 6 pentru alte abateri. În total, au fost constatate 75 de abateri contravenționale în valoare de 8.500 lei.

”Un aspect important de menționat este acela că nu s-a înregistrat niciun eveniment soldat cu victime. Acțiunile polițiștilor continuă în vederea prevenirii producerii de evenimente rutiere și tragerii la răspundere a tuturor celor care pun în pericol siguranța participanților la trafic prin încălcarea normelor legale de orice natură”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 287

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus