Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Traficul este în continuare îngreunat pe Valea Oltului. Mâine va fi blocat total

Traficul este în continuare îngreunat pe Valea Oltului. Mâine va fi blocat total

Valorile de trafic au fost foarte ridicate astăzi pe Valea Oltului, mai ales în zona județului Vâlcea, după ce, pe fondul oboselii, șoferul unui TIR a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt. Timp de trei ore traficul a fost blocat total, lucru care se va întâmpla și mâine.

Polițiștii vâlceni anunță că mâine, pe Drumul Național 7, km 206 + 500 m, în afara orașului Brezoi, între orele 09:30-11:00 traficul va fi blocat total, pentru reluarea activităților de scoatere a autoutilitarei și a încărcăturii acesteia, din albia râului Olt.

Se va acționa cu trei utilaje de mare tonaj și cu sprijinul specialiștilor din cadrul Electrica. Aceștia vor acționa pentru desfacerea liniilor de înaltă tensiune.

Vă reamintim că azi-noapte un TIR încărcat cu mașini a sărit în râul Olt, doar 6 din cele 8 mașini fiind recuperate. Citește și Accident pe Valea Oltului. Un TIR încărcat cu opt mașini a sărit în Olt

Vizualizari: 4351

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus