Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
20°C

Cu 170 km/h pe DN 1. 12 șoferi au fost prinși de polițiști cu viteză peste limita legală, în decurs de o oră

Cu 170 km/h pe DN 1. 12 șoferi au fost prinși de polițiști cu viteză peste limita legală, în decurs de o oră

Polițiștii rutieri au surprins ieri, cu ajutorul dispozitivului laser de măsurare a vitezei Trucam, în decurs de o singură oră, 12 șoferi care au depășit regimul legal de viteză, unul dintre ei rulând cu 170 km/h, pe DN 1, în afara localității Șelimbăr.

Pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, polițiștii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene au desfășurat ieri, 26 ianuarie, o acțiune punctuală în intervalul orar 16 – 17, pe Drumul Național 1 E 68 E81, în afara localității Șelimbăr. Acțiunea a avut ca principal scop depistarea și tragerea la răspundere contravențională a conducătorilor de vehicule care nu respectă regimul legal de viteză pe sectorul de drum pe care circulă, cu ajutorul dispozitivului laser de măsurare a vitezei Trucam.

În doar 60 de minute, polițiștii rutieri au aplicat 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză, dispunând totodată măsura tehnico-administrativă de reținere a 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conducere pe o perioadă de 90 zile a conducătorilor de vehicule care au depășit cu peste 50 km/h limita legală de viteză. Dintre aceștia s-a remarcat un brăilean, în vârsta de 20 ani, care a circulat cu viteza de 170 km/h pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 100 km/h.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

9 comentarii

McD

Acum 2 ani

Blanda sanctiunea... 12 luni fara permis si 3000 lei amenda cred ca ar mai linisti spiritele!! Si coborat pragul maxim de la care se suspenda carnetul de conducere, la 30km/h!!!
Raspunde

Administratie De Geaba

Acum 2 ani

Ar trebui amplasate radare permanente. Exista tehnologia si excedentul bugetar... doar ca exista foarte multa lene/incompetenta/marsavie in primarie si consiliul judetean....posibil ca le e frica sa nu le amendeze cineva beizadelele sau chiar pe ei, sa le faca poza cu amanta sau te miri ce furaciuni. Cam asta e mintea romanului.... din administratie... de-aia nimic, nimic...nimic. Inteligenta scazuta, nivel de civilizatie scazut.
Raspunde

Cap degeaba

Acum 2 ani

Ce treabă are primăria și cj? Tu ai habar de ce vorbesti? Chiar că romanul le știe pe toate, de asta suntem unde suntem.
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

Ce treaba au primaria si consiliul judetean cu radarele politiei , eu nu stiu….
Raspunde

Popa

Acum 2 ani

Romania este singura tara din Europa care nu are radare fixe ! Probabil aveti dreptate ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus