Sâmbătă,
08.05.2021
Innorat
Acum
9°C

Cu 170 km/h pe DN 1. 12 șoferi au fost prinși de polițiști cu viteză peste limita legală, în decurs de o oră

Cu 170 km/h pe DN 1. 12 șoferi au fost prinși de polițiști cu viteză peste limita legală, în decurs de o oră

Polițiștii rutieri au surprins ieri, cu ajutorul dispozitivului laser de măsurare a vitezei Trucam, în decurs de o singură oră, 12 șoferi care au depășit regimul legal de viteză, unul dintre ei rulând cu 170 km/h, pe DN 1, în afara localității Șelimbăr.

Pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, polițiștii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene au desfășurat ieri, 26 ianuarie, o acțiune punctuală în intervalul orar 16 – 17, pe Drumul Național 1 E 68 E81, în afara localității Șelimbăr. Acțiunea a avut ca principal scop depistarea și tragerea la răspundere contravențională a conducătorilor de vehicule care nu respectă regimul legal de viteză pe sectorul de drum pe care circulă, cu ajutorul dispozitivului laser de măsurare a vitezei Trucam.

În doar 60 de minute, polițiștii rutieri au aplicat 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză, dispunând totodată măsura tehnico-administrativă de reținere a 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conducere pe o perioadă de 90 zile a conducătorilor de vehicule care au depășit cu peste 50 km/h limita legală de viteză. Dintre aceștia s-a remarcat un brăilean, în vârsta de 20 ani, care a circulat cu viteza de 170 km/h pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 100 km/h.

 

Comentarii

9 comentarii

McD

Acum 1 an

Blanda sanctiunea... 12 luni fara permis si 3000 lei amenda cred ca ar mai linisti spiritele!! Si coborat pragul maxim de la care se suspenda carnetul de conducere, la 30km/h!!!
Raspunde

Administratie De Geaba

Acum 1 an

Ar trebui amplasate radare permanente. Exista tehnologia si excedentul bugetar... doar ca exista foarte multa lene/incompetenta/marsavie in primarie si consiliul judetean....posibil ca le e frica sa nu le amendeze cineva beizadelele sau chiar pe ei, sa le faca poza cu amanta sau te miri ce furaciuni. Cam asta e mintea romanului.... din administratie... de-aia nimic, nimic...nimic. Inteligenta scazuta, nivel de civilizatie scazut.
Raspunde

Cap degeaba

Acum 1 an

Ce treabă are primăria și cj? Tu ai habar de ce vorbesti? Chiar că romanul le știe pe toate, de asta suntem unde suntem.
Raspunde

kokos

Acum 1 an

Ce treaba au primaria si consiliul judetean cu radarele politiei , eu nu stiu….
Raspunde

Popa

Acum 1 an

Romania este singura tara din Europa care nu are radare fixe ! Probabil aveti dreptate ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus