Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Mediesenii, fara frica inaintea partidei cu vicecampioana Romaniei: “Vom juca la victorie"

Gaz Metan Mediaş primeşte, mâine, vizita vicecampioanei României, Astra Giurgiu, într-un meci din cadrul etapei a XI-a din Liga 1. Ambele formaţii vin după înfrângeri la limită, cu acelaşi scor alb, 0-0. Gazul a fost învinsă de către Petrolul Ploieşti, în timp ce giurgiuvenii au fost înfrânţi de Viitorul Voluntari. Astra are un nou antrenor, Daniel Isăilă fiind înlocuit cu Oleg Protasov, fostul antrenor al Stelei, care a condus formaţia din Ghencea în turul sezonului 2005-2006. Chiar dacă medieşenii au fost învinşi de petrolişti în etapa trecută, jocul consistent prestat în faţa acestora le dă încredere că pot scoate maximum din partida cu Astra.

Tehnicianul “găzarilor” a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că, deși Astra a schimbat antrenorul, jucătorii vor intra mult mai motivați pe teren pentru a-și impresiona noul tehnician. "Noi venim după un joc bun la Ploiești unde, chiar dacă am pierdut, nu am mers să ne apărăm și am avut foarte mult ocazii. Păcat de aceea greșeală care a condus la marcarea unicului gol, pentru că eu cred că puteam scoate cel puțin un egal. În această perioadă de pauză, ne-am pregătit foarte bine și suntem pregătiți să facem față unui adversar dificil. Astra a schimbat antrenorul și vor veni aici după puncte, însă eu cred că putem face un meci foarte bun și să scoatem maximum din această întâlnire", a spus Cristian Dulca.

În ultimele patru întâlniri directe dintre cele două formaţii, disputate pe stadionul “Municipal” din Mediaş, Gaz Metan a reuşit o victorie şi trei egaluri încheiate cu acelaşi 0-0.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și Astra Giurgiu se dispută mâine, 19 octombrie 2014, ora 18:30, și va fi transmisă în direct de Look Plus.

 

Sursă foto: www.gsp.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

felicia

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus