Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
2°C

"Spartanul" Izidor, ȋn revansa perfecta. Lupta cu centura RXF pe masa: "Nu a trecut o zi sa nu ma gandesc la acest meci. Va fi un meci special"

"Spartanul" Izidor Bunea are o poliță de plătit lui Ciprian Chiru și este mai decis ca niciodată să-și ia revanșa la gala Romanian Xtreme Fighting, de la Sibiu. Revanșa ar fi cu atât mai dulce cu cât confruntarea dintre cei doi se va disputa cu centura RXF pe masă. Luptătorul, legitimat la Kudokai Atlassib Sibiu, s-a mai luptat ȋn cușcă cu Ciprian Chiru ȋn 2013, la gala EFC MMA Cluj, meci extrem de disputat, ȋn care ambii sportivi au dat dovadă de pregătire fizică, preferând lupta la sol. Din păcate pentru Bunea, acesta a fost ȋnvins la puncte, după ȋncheierea celor trei reprize. Confruntarea s-a petrecut ȋntr-unul din cele nouă meciuri ale unui bilateral România - Ungaria, câştigat de maghiari cu 5-4.

"Este un meci așteptat mult de mine. Nu a trecut o zi, de când am ajuns ȋn finală cu Chiru, să nu mă gândesc la meci. Sunt 100% convins că o să câștig. Mă simt extrem de pregătit, am urmat o serie de cantonamente ȋn toată țara, cu sportivi cu renume de la noi din țară. Va fi un meci special pentru mine", a declarat Izidor Bunea, pentru Turnul Sfatului.

Meciul dintre "Spartan" și campionul european de Jiu Jitsu brazilian, Ciprian Chiru, se anunță, ȋncă de pe acum, unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale galei RXF 14 Sibiu, deoarece se vor afla față ȋn față un specialist ȋn lupta la sol (Chiru) și un bun striker, care va căuta mai mult lupta ȋn picioare (Bunea).

"Spartanul", provocat de către "Bombardier"

"Bombardierul" Ion Pascu, cel mai bun luptător de MMA din România, care va lupta la ȋnceputul anului 2015 ȋn cea mai puternică promoție de MMA din lume, UFC, i-a lansat o provocare "Spartanului", chiar ȋnaintea galei de la Sibiu - aceea de a-și pune la bătaie centura RXF ȋmpotriva sa, ȋn cazul ȋn care o va câștiga. Izidor Bunea nu pare impresionat de această propunere și este de părere că nu se va da ȋn lături de la nicio provocare, indiferent de valoarea adversarului.

"Bineȋnțeles că o să lupt cu Pascu, niciodată nu am refuzat un meci și nu o să ȋl refuz orice ar fi, indiferent de numele pe care ȋl are. Prima dată să obțin centura, apoi vom vorbi și despre altele", susține luptătorul.

Cei doi s-au mai ȋntâlnit ȋn primăvara acestui an, când Ion Pascu s-a impus prin armbar ȋn prima repriză.

Partida dintre "Spartanul" Izidor Bunea și Ciprian Chiru va avea loc pe 3 noiembrie 2014, ȋn gala Romanian Xtreme Fighting 14, găzduită de Sala "Transilvania" Sibiu.

Sursă foto: www.ziare.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

smecherul

Acum 9 ani

izidor nu poate emite pretentii in fata lui chiru ,dar in fata lui pascu,vedeti ca pre mult il umflati pentru ca el este petarda nu stie lupte si nu are singe de invingator
Raspunde

smechrul

Acum 9 ani

izidor prea slab pentru chiru
Raspunde

smecherul

Acum 8 ani

inca un adversar slab pentru Izidor,se lucreaza la palmares ca era prea sifonat vorbesc de gala de la Cluj
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus