Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Miodrag Perisic, multumit de atitudinea echipei din meciul cu CSM-U Oradea: “Am trecut prin momente grele, dar am aratat ca suntem un grup unit"

Miodrag Perisic este mulțumit că elevii săi au luptat până la final, în partida cu CSM-U Oradea, și că au reușit să câştigate dramatic, în ultimele secunde. Tehnicianul sibienilor a mai declarat, la conferinţa de presă de după meci, că forța grupului a fost principalul motiv pentru care echipa sa a reușit să ȋntoarcă deznodământul unui meci care, la un moment dat, părea sortit eșecului.

“Sunt foarte mulţumit de victorie, un succes important pentru noi. Nu am ȋnceput partida tocmai cum ne-am fi dorit. Am fost lipsiți de energie și concentrare. Au fost momente de joc dificile, ȋn care jucătorii nu au reacționat cum trebuie la indicațiile mele tactice. A fost un meci greu, dar pe finalul partidei am fost mult mai agresivi, nu am cedat un moment, deşi am fost conduşi şi cu zece puncte diferenţă. Am demonstrat că suntem o echipă, un grup unit. Nu dispunem de cele mai bune individualităţi din Ligă, dar noi încercăm să ne autodepăşim de la meci la meci. Nu-mi place să vorbesc despre omul meciului, dar Brandon Johnson a avut mereu tăria de a ne ajuta să revenim, în momentele extrem de grele”, a declarat antrenorul sibienilor.

CSU Sibiu a învins CSM-U Oradea, ieri seară, cu scorul de 86-84, la capătul unui meci cu final interzis cardiacilor. Brandon Johnson a adus victoria "galben-albaștrilor", ȋn ultimele trei secunde ale meciului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 197

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus