Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
10°C

Scandia Sibiu aduce în România un brand renumit

Scandia Sibiu aduce în România un brand renumit

Compania Scandia Sibiu anunță o creștere a cifrei de afaceri cu 15% în 2018 și pregătește lansarea pe piața românească a unui celebru brand de mâncare.

„Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 15% faţă de perioada similară a anului trecut, această creştere fiind determinată de un mix de factori precum creşterea preţurilor de vânzare operată în a doua parte a anului 2017, creşterea organică din vânzarea conservelor pe bază de carne, creşterea canalului de export, dar şi a noilor categorii deschise: conserve de peşte, conserve de legume şi fructe“, a spus managerul, citat de zf.ro.

Scandia Food a avut anul trecut afaceri de 59 mil. euro, iar compania estima anterior că grupul va ajunge la afaceri de 100 mil. euro în acest an odată cu achiziţia producătorului spaniol de produse din peşte Thenaisie Provote. Aceasta este prima achiziţie făcută de producătorul român în afara ţării.

„Totodată suntem extrem de entuziasmaţi de lansarea pe piaţa din România a brandului Tapas în categoria conservelor din peşte şi fructe de mare, fiind una dintre cele mai importante mărci utilizate la export de către compania din Spania“, a mai spus executivul român.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

filip

Acum 5 ani

Atat de renumit incat nici naiba nu a auzit de acest brand
Raspunde

Noii sibieni sa se descalte

Acum 5 ani

e clar cam cat de sibian esti...faci parte din valul de romani verzi extracarpatici carora le sare pamantul din sandale...
Raspunde

Sasoaica

Acum 5 ani

Scandia a fost o data - mezelurile si conservele erau apreciate in toata tara !! Acuma numai Schrott :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus