Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Talentele de la "Sibiu Football Days" vor juca sub privirile lui Viorel Hizo si Dorin Zotinca

Viorel Hizo, cel mai cunoscut antrenor sibian, și Dorin Zotincă, o altă personalitate sibiană din lumea fotbalului românesc, vor fi prezenți sâmbătă, 1 noiembrie 2014, la parada echipelor de fotbal prezente la cea de-a doua ediție a "Sibiu Football Days", eveniment ce va marca deschiderea oficială a competiției. 24 de echipe de la cele mai cunoscute cluburi de juniori din țară vor defila sâmbătă, începând cu ora 12:00, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Manifestarea se va încheia în Piața Mare, unde echipele vor fi prezentate oficial.

Meciurile de calificare pentru Sibiu Football Days se vor disputa mâine, pe stadionul Independența Obor, la Școala Nr. 9 și la "balonul" din zona Școlii 19, cu incepere de la ora 14:00. Turneul propriu-zis va avea loc sâmbătă și duminică, în 1 și 2 noiembrie, pe terenurile mai sus menționate, precum și la Sala "Translivania", sub privirile personalităților Viorel Hizo și Dorin Zotincă.

Dacă prima ediţie a fost dedicată doar copiilor născuti în anul 2006, ediţia de anul acesta va fi rezervată şi pentru cei născuţi în anii 2004 şi 2007. Astfel, vor fi prezente nu mai puţin de 24 de echipe de juniori din ţară.

Cea mai importantă echipă care va participa la întrecerea sportivă de la Sibiu va fi Prosport Focşani, câştigătoarea a două dintre cele mai de seamă turnee din România: Braşov Cup şi E-ON Kinder. Pe lângă aceasta, alte nume sonore ce vor fi prezente la eveniment sunt: FC Braşov, FC Odorhei, ACS Kinder SG Mureş sau Petrolul. Sibiul va fi reprezentată de către FC Interstar Sibiu, câştigătoarea primei ediţii de “Sibiu Football Days”, la categoria copiilor născuţi în anul 2006.

“Acţiunea are ca scop popularizarea sportului pentru copii, precum și susținerea și asigurarea de competiții sportive în oraș. Această competiţie este cea mai importantă lucrare de control pe care o vor da copiii”, susţin organizatorii.

Decernarea premiilor va avea loc duminică, 2 noiembrie, la ora 14:00 pe Stadionul "Municipal" Sibiu.

Sibiu Football Days este organizat de Asociația Sportivă Fotbal Club Interstar Sibiu, fiind o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Sursă foto: www.prosport2009.ro

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

ELENA

Acum 7 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: vintilaelena2004@yahoo.com
Raspunde

rrrrrr

Acum 7 ani

Asta cu \" personalitatilie\" alea doua e tare de tot...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus