Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

"Da Yang si Printesa Da Yin" ajung la copiii din Sibiu si din Galati

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu programează în luna noiembrie două reprezentații speciale ale spectacolului „Da Yang și Prințesa Da Yin”. Prima reprezentație va avea loc la sediu, în Sibiu, duminică, 9 noiembrie, ora 11:00, iar cea de-a doua reprezentație va avea loc în deplasare, la Galați, joi, 13 noiembrie, ora 11:00, în cadrul Festivalului Internațional de Animație „Gulliver”.

„Da Yang și Prințesa Da Yin” este un spectacol după o poveste orientală despre iubire și curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez. Producția Teatrului „Gong” din Sibiu a avut premiera anul acesta și surprinde prin scenele dinamice, cu marionete bunraku, într-o tehnică de o precizie aproape mecanică. Tânărul Da Yang pornește într-o aventură inițiatică, pentru a fi pus în fața a numeroase încercări și primejdii în încercarea de a-și salva mama bolnavă. În drumul său, acesta se îndrăgostește de o tânără prințesă și devine simbolul eroului ales prin destin.

Biletele pentru spectacolul de la Sibiu au fost puse în vânzare la sediul teatrului din strada Alexandru Odobescu, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00. Prețul unui bilet este de 7 lei tarif unic. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus