Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

"Galben-albastrii" continua seria meciurilor de foc. CSU Sibiu intalneste singura echipa neinvinsa in campionat, Steaua CSM Eximbank

După înfruntările cu Asesoft Ploieşti, CSM-U Oradea şi U BT Cluj-Napoca, echipa antrenată de Miodrag Perisic se deplasează la Bucureşti, pentru încleştarea cu Steaua CSM Eximbank, formaţie care nu a cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon de LNB masculin.

Etapa trecută, CSU Sibiu a ieşit învingătoare din derby-ul Ardealului, cu U BT Cluj-Napoca, scor 83-82. Jucătorii lui Miodrag Perisic au avut o revenire fantastică, după ce timp de aproape trei reprize au fost mereu în spatele clujenilor. Seals a fost omul meciului pentru sibieni, reuşind de unul singur să întoarcă soarta unui meci care părea pierdut. Înainte cu două minute de final, CSU Sibiu era condusă cu cinci puncte diferenţă, iar Seals şi-a intrat în rol pe parchetul Sălii Sporturilor “Horia Demian”, izbutind să marcheze două coşuri de la trei puncte şi unul de două puncte, pentru o victorie imensă a sibienilor.

În tabăra cealaltă, Steaua CSM Eximbank a câştigat, etapa trecută, meciul cu CSM-U Oradea în prelungiri, scor 94-93. Steliştii se află pe poziţia a treia, în spatele lui CSU Ploieşti şi BCM Piteşti, însă are un meci mai puţin disputat, la fel ca CSU Sibiu.

"Va fi un meci dificil"

Baschetbaliștii sibieni sunt realiști și spun că au de înfruntat o echipă puternică. ”Știe toată lumea că este un meci extrem de dificil. Întâlnim o echipă care nu a pierdut niciun meci în campionat. Mă aștept să fie un meci foarte greu, ne va pune probleme, însă venim și noi după un meci în care am câștigat un pic de încredere, ca și echipă. Cu siguranță ei se vor pregăti. Mergem să ne jucăm șansa, ca la oricare alt meci, și sper din tot sufletul să facem o figură frumoasă”, a delcarat Flavius Lăpuște.

De aceeași părere este și antrenorul sibienilor. ”Jucăm cu o echipă care este una dintre cele mai bune două-trei echipe din campionat, asta este clar. Mergem acolo să jucăm baschet de calitate și, dacă avem șansa să facem și victorie, o vom face. În momentul acesta Steaua este favorită, dar, cum se spune în sport, dacă  vrem să câștigăm, trebuie să mergem acolo cu  încredere în noi. Echipa este pregătită, la antrenamente toată lumea a fost bine, nimeni nu este accidentat, lotul este complet, vom vedea cum o să fie”, spune antrenorul galben-albaștrilor, Miodrag Perisic. El a adăugat că acest campionat este un adevărat maraton și, pentru a obține rezultate bune, jucătorii trebuie să dea totul pe teren, la fiecare meci. ”Așa cum am spus și la început, este un adevărat maraton, sunt 26 de etape, după aceea urmează Play Off-ul, este important ca echipa să joace bine și dacă va juca bine și rezultatele vor fi 100% bune. Dacă vom pierde meciuri iar echipa nu joacă bine, nu putem avea rezultate, asta e clar”, a mai spus Perisic.

La capitolul întâlnirilor directe, sibienii sunt în avantaj, conducând cu scorul de 4-2. Ultima dispută dintre cele două echipe datează din luna aprilie a acestui an, când Sibiul s-a impus, în Sala “Transilvania” Sibiu, cu scorul de 88-72.

Partida din Sala “Mihai Viteazu” va fi arbitrată de Marius Ciulin, Mircea Faur şi Sorin Drugău, iar observator va fi Oprea Marian.

Meciul dintre Steaua CSM Eximbank şi CSU Atlassib Sibiu, programată pentru mâine, 9 noiembrie 2014, ora 17:00, se va juca în sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazu” din București și va fi transmisă, în direct, de Digi Sport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

Lili

Acum 9 ani

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! *** Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

Dan

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus