Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Testare gratuita a glicemiei in Shopping City Sibiu

14 noiembrie este Ziua Mondială de Luptă Împotriva Diabetului Zaharat, iar la Sibiu evenimentul va fi marcată printr-o acţiune de testare gratuită a glicemiei, organizată de cadrele medicale din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu - Centrul de Diabet, împreună cu Societatea Studenţilor Medicinişti ”Hipocrates” Sibiu.

„Astfel, vineri, 14 noiembrie, 25 de studenţi ai Facultăţii de Medicină din Sibiu vor efectua testări ale glicemiei persoanelor doritoare, începând cu ora 9:00, timp de aproximativ trei ore, într-un supermarket din Centrul Comercial - Shopping City Sibiu. Scopul campaniei este şi de conştientizare a populaţiei cu privire la însuşirea unui comportament alimentar sănătos în profilaxia şi controlul diabetului şi creşterea nivelului informaţional al populaţiei asupra factorilor de risc ai diabetului zaharat, simptomatologia şi prevenirea acestei maladii”, spun organizatorii.

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, în lume sunt în prezent peste 250 de milioane de persoane care suferă de diabet, iar până în 2025 numărul bolnavilor ar putea ajunge la 380 de milioane. La nivelul judeţului Sibiu, în anul 2013 un număr de 21.224 pacienţi s-au aflat în evidenţele Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, ca suferind de diabet.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

iulia

Acum 8 ani

*** Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! *** *** care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus