Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

ACL Sibiu: La Vurpar, consilierii PSD stau in sectii ca observatori din partea unui ONG

ACL Sibiu a depus o sesizare la Biroul Electoral Județean (BEJ) în care reclamă faptul că în secțiile 369 și 370 din localitatea Vurpăr, doi consilieri locali PSD s-au prezentat în secțiile de votare ca observatori ai unei organizații apolitice. ”Precizăm că statutul de observator in secțiile de vot se obține cu acreditarea Biroului Electoral Județean, cu condiția ca persoana solicitantă să nu dețină calitatea de membru al vreunui partid politic”, se arată într-un comunicat de presă remis de ACL Sibiu. ”Participarea în calitate de de membru PSD poate influența electoralul local în exercitarea dreptului de vot”, se arată în sesizarea semnată de copreședintele ACL Sibiu, Raluca Turcan.
Cei doi consilieri locali care stau în secțiile de vot sunt Dorel Zămăcău și Ioan Giurgiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

sibian

Acum 9 ani

in Vurpar voteaza partida romilor majoritari.
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

iar raluca turcan? in vurpar au dreptul legal sa voteze tiganii,ungurii,sasii(!!!!!)si romanii discurs fascistoid al moldovencei RALUCA TURCAN! la ea nu se autosesizeaza procuratura?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus