Sâmbătă,
08.05.2021
Innorat
Acum
8°C

Klaus Iohannis: cer buget pe 2015, abandonarea legii amnistierii si vot prin corespondenta

Primarul Klaus Iohannis a transmis în această dimineață pe facebook un mesaj pentru toți cei care au ieșit duminică la vot. Iohannis a comunicat românilor că au demonstrat că ”nu există imposibil.” ”Această victorie nu este a mea, este a voastră, a românilor! Împreună, am arătat în ultimele luni că nu exista imposibil, că orice se poate îndeplini prin credință și hotărâre. Prin voi, România a prins puteri pentru a se face bine. Am nevoie de voi, pentru că România noastră începe acum!”, a transmis liderul ACL.
Într-o conferință de presă organizată la București, Iohannis a cerut Parlamentului vot electronic și abandonarea legii amnistiei. ”Dragi români, cu peste 6,2 milioane de voturi m-ați ales președinte al României. Mulțumesc! Mulțumesc tuturor celor care au ieșit ieri la vot. Este cea mai plăcută surpriză din aceste alegeri. Campania a trecut! Acum trebuie să ne apucăm de treabă. Pe 16 noiebrie, cetățenii României au dat semnalul schimbării profunde în România. Aceste semnal este unul extrem de puternic. Este un semnal puternic atât pentru mine, cât și pentru clasa politică. Îi îndemn pe politicieni să ia seama la acest semnal, dat cu un vot covârșitor.
Solicit Parlamentului să pună pe ordinea de zi Legea amnistiei și grațierii și să o pice. Tot mâine, rog Parlamentul să ia în discuție toate solicitările justiției. Totodată le cer tuturor politicienilor și partidelor să ia imediat în discuție legea votului electronic.
Cineva trebuie să suporte consecințele votului organizat catastrofal în diaspora. Guvernul trebuie să analizeze și cei vinovați trebuie să răspundă cu funcția. Îl rog pe președintele încă în funcție să analizeze această situație și să recheme pe toți diplomații care nu au gestionat corect situația. Consider că este un gest minimal să fie retrași consulii și ambasadorii. Nu pot să accept că concetățenii mei sunt atacați cu gaze lacrimogene, pentru că au vrut să voteze. În final, cer Guvernului să vină cu bugetul pe 2015 în Parlament”, a declarat Klaus Iohannis.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

dragnea si ponta

Acum 6 ani

aleoooooooooooo...sa vina popimea sa ne miruie si manelistii sa ne distreze ca la craciun numai suntem pe functii...foarte bune propuneri iohannis...si impozit la popime,manelari si toti ghicitorii astia colorati care se dau mari romani....
Raspunde

Bravo

Acum 6 ani

Era timpul sa vine cineva si sa mature puslamalele din politica. Sper sa reusiti sa scoateti ciuma rosie din tara. Va rog sa va ocupati si de Iliescu, de mineriade, de retrocedari, etc Sper sa reusiti. Prima mineriada ne-a determinat sa parasim tara. Daca Romania va deveni zona libera de comunism, eu ma intorc in tara.
Raspunde

Dan

Acum 6 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

titi

Acum 6 ani

bai baietelu asta scrobit si tinut in copilarie nu-mai la ferestra s-a nu se joace cu copii ,desi a fost mare baschtbalist [ponta ]a lustruit banca si carat echpamentu colegilor ,nu a invatat ca la baschet si un minut poate intoarce o victorie impotriva ta ,a stat relaxat si a tot ros la seminte si pop corn find asigurat de blatisti din culise ca victoria este asigurata si desi avea 11 pucte peste johannis in turu 1 in turu doi la surclasat cu peste 20 de puncte ,as ca zicala romaneasca ,nu zi hop pina nu treci pirleazu ,bai mai asculta si de oameni simpli din bobor ca de multe ori te invata ce nu inveti la toate facultatile din tara
Raspunde

Dorel

Acum 6 ani

Oferta de munca extrem de serioasa! Câştigurile sunt garantate! Căutam operatori online care vor sa câştige cel puţin 300 de dolari lunar, cu o munca uşoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteţi textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus