Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

Paul Jürgen Porr: A castigat Romania normala

Președintele FDGR Paul Jürgen Porr  îl felicită pe Klaus Iohannis pentru rezultatul obținut la alegerile prezidențiale și susține că are convingerea că va reuși să-și îndeplinească propiectele propuse. ”Ne bucurăm că România normală, cea a lucrului bine făcut, a faptelor şi nu a vorbelor goale, a câştigat. Cu convingerea că, va avea un mandat în care îşi va pune proiectul pentru ţara noastră  în practică, îi urăm success deplin noului Preşedinte Klaus Werner Iohannis”, susține Paul Jürgen Porr într-un comunicat de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Daca esti hotarat...

Acum 7 ani

schimba-l pe Banciu la CJ SI REFA MAJORITATEA NORMALA!!!Dar se pare ca nu esti...
Raspunde

1933

Acum 7 ani

Atunci a castigat Germania normala?
Raspunde

Dan

Acum 7 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

telu

Acum 7 ani

astept de la conslieri fapte ,puse pe tapet marile proiecte nu povesti ,dezvoltarea sibiului si judetului ,acum nu o s-a mai fie problema santajului si sabotajului cu marile investiti ,proiecte ,dezvoltarea turismului ,spitalu regional ,cargou de marfuri la aeroport ,culoaru 4 cf pan european prin sibiu etc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus