Luni,
30.11.2020
Ceata
Acum
-1°C

Cei mai talentati copii din judet participa la expozitia concurs "Emil Fischer"

19 Noiembrie 2014 16:52

Un proiect realizat de Direcţia Judeţeană pentru Cultură Sibiu pe tema patrimoniului istoric a fost sursa de inspiraţie pentru o expoziţie, care va fi vernisată săptămâna aceasta la sediul DJC Sibiu.

Expoziţia concurs „Emil Fischer” se află la cea de a VII-a ediţie şi este realizată împreună cu Şcoala Gimnazială din Răşinari. La concursul aceastei ediţii au participat 65 de elevi din 15 şcoli de pe teritoriul întregului judeţ, din localităţile Sibiu, Mediaş, Avrig, Cisnădie, Axente Sever, Răşinari şi Turnu Roşu.

“În urma selecţiei au fost alese fotografiile cele mai merituoase urmând a fi premiate. Toate fotografiile înscrise în concurs vor participa în cadrul proiectului “International Heritage Photographic Experience” organizat de Muzeul de Istorie din Catalunia şi este aflat sub patronajul Uniunii Europene. Fotografiile premiate vor participa în cadrul unei expoziţii ce va fi vernisată în luna decembrie la sediul Consiliului Europei de la Strasbourg şi vor fi publicate într-un catalog al expoziţiei”, spun organizatorii.

Expoziţia va fi vernisată joi, 20 noiembrie, ora 12:00, la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Sibiu (strada Tribunei, nr. 6, etaj I).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus