Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Joi asteptam prima zapada din aceasta iarna la Sibiu

În 26 județe ale țării sunt anunțate precipitații sub formă de ploi care până joi dimineață se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Potrivit meteorologilor, județele în care vine iarna sunt Sibiu, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Harghita, Mureș, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna, Brașov, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Brăila, Tulcea, Ialomița, Călărași și Constanța.

Directorul ANMH, Ion Sandu, a arătat că miercuri noapte vor fi cantități importante de precipitații sub formă de ploaie și pe parcursul zilei de joi acestea se vor transforma în zăpadă.

"Dacă toată cantitatea de precipitații se va transforma în zăpadă, ar fi probleme, dar la munte, în Carpații Orientali, se vor transforma. După această perioadă, începând de duminică, temperaturile în timpul nopții vor fi negative și precipitațiile vor veni sub formă de zăpadă și în sudul țării, inclusiv în București. Este o schimbare de regim, putem spune că vine iarna", a spus Sandu, citat de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 531

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

stelian

Acum 9 ani

Esti somer, pensionar, student, ?vrei sa schimbi situatia financiara, vrei un job serios , ai gasit locul potrivit.O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castigurile pot ajunge la 300 de dolari lunar! Sunt necesare doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Pentru detalii trimiteti textul Info la adresa de email: [email protected]
Raspunde

ggf

Acum 9 ani

Si ce se intampla cu santierele din sibiu. Ca acum a intrat graba in lucrari. Toata vara nu a fost timp. Acum frezeaza strazi inlocuiesc borduri si repara trotuare cand vine iarna. La giratoriul de la spital e dezastru. Rusine ca o sa ne rupem masinile pana la primavara
Raspunde

@2

Acum 9 ani

ROMANII au vrut ROMANIA (Sibiul) LUCRULUI BINE FACUT! pe SASU nu-l intereseaza BMW-ul ca nu el il repara. Oricum acum pleaca din Sibiu vreo 5 ani. Il doare in dos de noi si de strazile facute PRAF.
Raspunde

ioana

Acum 9 ani

Măi...am ajuns la concluzia ca romanu-i TAAAAARE PROST!!! Sunteţi niste fustrati de viaţă, nişte oameni care nu-si mai au loc in piele, niste...persoane ce au o mentalitate înapoiată răăăăău!!! -Cand se circula prost, municipalitatea a făcut giratorii -păcat ca soferii-s prosti si nu stiu să circule în ele; -nu erau( nici aum) nu sunt locuri de parcare suficiente si pt a mai fluidiza circulatia- s-au facut sensuri unice- nu-i bine... - cand se lucreaza la reasfaltare sau reparare conducte -\" vai de nooooooi, nesimtitii ăia, ne rupem masinile, exact acum s-au gasit sa rupa asfaltul\" -daca s-ar lua dupa noi, nu ar face NEVER aceasta operatiune... - GGF, asa de curiozitate...ai impresia că cei din primarie au pile la \"robinetul de zapada\"???? S!-ti amintesc cat a nibs anul trecut in Sibiu??? Asadar, sunteti niste comunisti! Sa va bagati la hibernare ca vine un frig de o sa faceti ţurţuri la păsărica...hai ca m-ati enervat de la ora asta... Sunt sigură că aţi votat cu Prostănacul...aşa ca nu ma aştept la altceva decât să vă văicariţi...cereţi niste despagubiri?????
Raspunde

Sibiu

Acum 9 ani

Toti cei care comentati meritati o Romanie asa cum este: plina de gropi, strazi neasfaltate si mizerie, ca lucrul bine facut va deranjeaza. Sasu pleaca vreo cinci ani si poate n-ar fi rau sa vina in locul lui un prieten de-al celui pe care l-ati votat voi si atunci sa vedeti lucru bine facut in Sibiu cand or zbura elefantii, vorba reclamei.
Raspunde

io

Acum 9 ani

au fost santiere tot timpul , pe tot timpul anului , asa ca nu mai fiti Gica contra
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus