Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Vine iarna. Meteorologii anunță răcirea vremii, ninsori la munte și vânt puternic

Vine iarna. Meteorologii anunță răcirea vremii, ninsori la munte și vânt puternic

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu au anunțat miercuri răcirea vremii în perioada următoare și chiar ninsori. 

În intervalul 20 noiembrie, ora 18:00 – 23 noiembrie, ora 10:00, vom avea parte de ploi însemnate cantitativ, răcire, ninsori la munte, precipitații mixte,  intensificări ale vântului.

”În intervalul menționat temporar va ploua și local se vor acumula cantități de apă care vor depăși 15-20 l/mp, iar îndeosebi în zona de munte, izolat 25 l/mp. Vremea se va răci treptat, astfel încât vineri (22 noiembrie) și sâmbătă (23 noiembrie) în jumătatea estică a regiunii se vor înregistra temperaturi ușor sub cele specifice perioadei”, au transmis meteorologii sibieni.
În zona montană, mai ales la altitudini de peste 1500 m, treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Începând din seara zilei de joi (21 noiembrie), trecător vor fi precipitații mixte ce pot determina depuneri de polei în estul și sud-estul Transilvaniei.  

La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, vor fi perioade în care vântul va avea intensificări, cu viteze de peste 70...80 km/h, spulberând trecător zăpada. Intensificări temporare ale vântului, cu viteze în general de 45...55 km/h, vor fi și în zonele mai joase de relief.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus