Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Situatie tensionata pentru medieseni, ȋnaintea partidei cu Dinamo. O ȋnfrangere i-ar trimite pe un loc retrogradabil

Gaz Metan Mediaș este obligată să ȋncheie seria interminabilă de meciuri fără victorie, chiar ȋmpotriva "câinilor" de la Dinamo. Ȋn caz contrar, medieșenii vor cădea, la sfârșitul acestei etape cu numărul XV, pe unul dintre cele șase locuri retrogradabile.

“Suntem foarte conștienți de acest moment important și, totodată, greu pentru noi. Mă refer la situația din clasament, la situația punctelor pe care le-am pierdut în ultimele etape. Am rămas cu un gust amar că nu am reușit să câștigăm acele meciuri, să stăm acum liniștiți. Suntem într-o situație în care victoria este esențială pentru noi, în meciul cu Dinamo. Sper să câștigăm, să facem un joc bun, mai ales că jucăm acasă, nu ne permitem să facem pași greșiți”.

Situație tensionată: șase meciuri fără victorie

Formația antrenată de Cristian Dulca trece printr-o situație extrem de dificilă. Gaz Metan Mediaș nu a mai câștigat o partidă din luna septembrie, când a  ȋnvins, pe teren propriu, scor 3-1, echipa antrenată de către Gheorghe Hagi, Viitorul Voluntari. De atunci, "găzarii" au ȋnceput să se afunde din ce ȋn ce mai mult spre coada clasamentului, după seria de șase meciuri ȋn care nu au mai cunoscut gustul unei victorii. Patru egaluri și două ȋnfrângeri au ȋnregistrat medieșenii ȋn ultima perioadă.

Gaz Metan se află pe locul 12, fiind prima echipă aflată deasupra liniei de retrogradare, cu 3 victorii, 6 egaluri și 5 ȋnfrângeri și 15 puncte. Ȋn ceea ce privește echipa oaspete, Dinamo este ocupanta locului al șaselea, cu 22 de puncte și cu o linie de clasament formată din șase victorii, patru egaluri și patru ȋnfrângeri.

Gaz Metan vine după ȋnfrângerea cu ASA Târgu Mureș, scor 2-0, ȋn timp ce "câinii" de la Dinamo au pierdut surprinzător, pe teren propriu, disputa cu Viitorul Voluntari, scor 2-3.

Dinamoviștii domină meciurile directe

Ȋn confruntările directe, Dinamo este net superioară Gazului. Scorul fiind de 10 la trei ȋn favoarea "trupei din Ştefan cel Mare", iar alte trei partide s-au terminat la egalitate. De remarcat este faptul că medieșenii nu au mai câștigat un meci oficial ȋn fața celor de la Dinamo din 12.04.2014, când au câștigat, acasă, cu scorul de 2-1. Ultimul meci disputat ȋntre cele două combatante a avut loc anul acesta, tot pe terenul celor de la Gaz Metan, când Gazul a smuls un rezultat de egalitate, 1-1, ȋn minutul 90+5, prin reușita lui Bawab.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo București va avea loc, mâine, pe Stadionul Municipal din Mediaș, ȋncepând cu ora 20:30, și va fi transmis ȋn direct pe Look TV.

Sursă foto: www.agerpres.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus