Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Coma profunda la Medias. Gaz Metan – Dinamo 1-2. Mediesenii pot cadea pe loc retrogradabil, la finalul acestei etape

Criza rezultatelor continuă la Gaz Metan. Medieşenii au fost înfrânţi, în această seară, pe teren propriu, de Dinamo Bucureşti, cu scorul de 1-2, după ce au jucat 20 de minute cu om în plus. Eşecul îi poate trimite pe ”găzari” sub linia roşie a clasamentului, la finalul acestei etape, având în vedere că principalele urmăritoare le suflă medieşenilor în ceafă. Ceahlăul se află la un punct în spatele Gazului, în vreme ce U Cluj este la două lungimi distanţă, şi fiecare dintre cele două urmează să joace în această etapă.

ECHIPELE DE START:

GAZ METAN: Plesca – Creţu, Mujdragic, Muth, Szilagyi – F. Dan, Todea, Tahar – Curtean, Tîrnovan, C. Petre.

DINAMO: Marc – Fai, Nedelcearu, Cordoş, Grecu – Bărboianu, Boubacar – C. Matei, Elton, Alexe – Bilinski.

Partida a început cum nu se putea mai bine pentru medieşeni. Cordoş greşea o minge în careul propriu, balonul ajungea la Tahar, iar iordanianul marca cu o lovitură de cap de lângă Nedelcearu. Răspunsul lui Dinamo a venit în minutul 21, când o centrare din banda dreaptă îl găsea singur pe Matei în careu, iar jucătorul dinamovist îi pasa excelent lui Boubacar, senegalezul reuşind să înscrie cu o execuţie ciudată, împiedicată, dar care şi-a îndeplinit scopul. Pe finalul primei reprize, medieşenii au reclamat un 11 metri. Centrarea lui Tahar lovea mâna lui Nedelcearu, însă arbitrul Alexandru Tudor nu a acordat penalty. Ghinionul continua pentru Gaz Metan, Curtean ieşind accidentat după un duel cu Fai, iar Llulaku îi lua locul.

Repriza secundă a început prost pentru echipa lui Cristi Dulca. O centrare la colţul scurt din banda dreaptă ajungea în zona lui Boubacar, care a tras după el doi fundaşi adverşi, în timp ce balonul continua să se scurgă spre Bilinski, iar polonezul, oportunist ca întotdeauna, relua în poarta goală, din doar cinci metri. Un nou moment important s-a petrecut în minutul 72. O intrare periculoasă, cu ambele picioare în faţă, a fundaşului stânga dinamovist, Grecu, iar Alexandru Tudor, intransigent, aşa cum îl ştim, nu l-a iertat şi l-a trimis în tribune.  Chiar şi în ”zece”, tot  Dinamo era echipa ce  continua să atace, iar Alexe rata o şansă uriaşă, reluând în bară singur cu Pleşca, după o pasă superbă, cu călcâiul, a lui Rotariu.

Meciul se termină cu un nou eşec al Gazului. Gaz Metan nu a mai învins din luna septembrie, de la victoria cu Viitorul Voluntari, scor 3-1.

Foto: www.gsp.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Munca la domiciliu

Acum 9 ani

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand “info” la adresa de mail: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus