Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
15°C

Tombola pentru adapostul de caini Animal Life

Cel mai important proiect al Asociației pentru Protecția Animalelor și Naturii „Animal Life” este aproape de start. Asociația își propune să construiască încă un adăpost de câini, pe lângă cel deschis de Primăria Municipiului Sibiu, pentru a eficientiza și mai mult activitatea de sterilizare, înregistrare și adoptare a câinilor fără stăpân din municipiul Sibiu.

„Orașul Sibiu este un exemplu în România în problema gestionării problemei câinilor fără stăpân. Ne dorim să ajutăm și mai mult în soluționarea acestei situații prin experiența pe care am acumulat-o în ultimii opt ani, prin intermediul parteneriatelor internaționale pe care le derulăm. Cu sprijinul sibienilor sperăm să reușim ca în curând să nu mai avem câini pe străzile orașului”, spune Andreea Roseti, vicepreședintele Asociației Animal Life.

Adăpostul va fi construit pe un teren închiriat prin licitație publică de la Primăria Municipiului Sibiu în Dealul Gușteriței, în imediata apropiere a noului adăpost public. Proiectul tehnic este finalizat, aprobările sunt pe ultima sută de metri, iar la primăvară vor începe lucrările de construcție.

„Estimările pe baza devizului tehnic situează costurile în jurul sumei de 30.000 de euro. Adăpostul va putea adăposti circa 100 de câini. Va funcționa ca un centru de sterilizări, complementar adăpostului public și va gestiona în special câinii ce pot fi oferiți spre adopție”, mai spune Andreea Roseti.

În 2014, Asociația Animal Life a adunat de pe străzi 280 de câini fără stăpân. Dintre aceștia, 200 au fost oferiți spre adopție. Comparativ, în 2013 Asociația a strâns 294 de câini de pe străzi iar 272 au fost adoptați.

Asociația a demarat o campanie de strângere de fonduri care va începe cu o tombolă ce are ca premiu 1.000 de euro. Condițiile de participare sunt simple: trebuie să donați 10 euro sau 43 de lei într-unul din conturile Asociației Animal Life, iar apoi să confirmaţi participarea prin email la adresa tombola@animallife.ro.

Câștigătorul premiului va fi tras la sorți și anunțat public în 15 decembrie 2014.

Premiul de 1.000 de euro nu provine din conturile Animal Life ci din partea unui donator care a considerat că prin această tombolă vor fi mult mai multe șanse de a aduna cei 30.000 de euro necesari construcției adăpostului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

7 comentarii

Ovidiu

Acum 7 ani

Oferte de lucru alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email:costy.pav21@gmail.com
Raspunde

vasiladi

Acum 7 ani

adunati cei 30.000 nde ciini fara stapin din sibiu,nu faceti telenovele,incercati sa ajutati pe toti cei care or sa ocrotesca ciini,pèisici,etc
Raspunde

Munca la domiciliu

Acum 7 ani

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand “info” la adresa de mail: ***
Raspunde

Venituri Suplimentare!

Acum 7 ani

Cele mai sigure oferte de lucru!Oferta extrem de serioasa!Asiguram din start contract legal!Deja s-au facut primele plati!Multi oameni s-au convins,e randul dumneavoastra acum!NU este MLM!NU este joc piramidal!Castigurile sunt garantate!*** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar,cu o munca usoara de 3 ore pe zi!Pentru a va oferi Detali trimiteti textul\"info\"la adresa de email: best_job_online@yahoo.com
Raspunde

dan

Acum 7 ani

Bani cheltuiti degeaba, o cutie cu 30 de gloante costa 25 de lei. Eficient si rapid.
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

La totii participanti la tombola le voi suge pűula cu esofagu, de asemenea si la maidanezi ca ei n-are parte saraci de eii.
Raspunde

Munca la domiciliu fortat

Acum 7 ani

Cautam Operatori calculator pentru pulicare anunturi pe teren. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat si clismos, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 33 ore pe zi! Mereti si adunati puricii si paduchii de pe animale vagaboante ! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare, seriozitate, perseverenta, curaj, patriotism local. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin Mall. Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Puricii si paduchii se vor colecta in pungi diferite, pungi oferite GRATIS ! Cine iese primul va fi pe locul intai !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus