Luni,
21.06.2021
Ploi Moderate
Acum
17°C

Ada Milea vine la Gong pentru a le canta copiilor

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă în 11 decembrie, în deschiderea Magic Show Fest, concertul cu jucării „Insula” după Gellu Naum cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman.

Concertul cu Jucării propus de Ada Milea la Sibiu surprinde, printr-o abordare performativă inteligentă și jucăușă, umorul poetic al scriitorului suprarealist Gellu Naum. Robinson Crusoe e singur pe o insulă pustie plină de lume: canibali politicoși, un pirat născut cu picioare de lemn, bunicuțe periculoase. Personajele se recunosc după alunițe, mamele și tații își regăsesc copiii pierduți cu 85 de ani în urmă, sclavul Vineri vorbește mult despre faptul că nu știe vorbi, iar piciorul de lemn al piratului crește și devine copăcel plin de păsărele și leagăne pentru copii.

„Vom veni cu bucurie la sărbătoarea îmbătrânirii Gong-ului!”, a declarat Ada Milea. Magic Show Fest este prezentat cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înființarea teatrului pentru copii de la Sibiu. Timp de patru zile, în perioada 11 – 14 decembrie, 50 de artiști din şase țări se vor reuni pe scena Teatrului Gong din Sibiu pentru a prezenta spectacole de teatru, muzică, pantomimă, animație, magie și iluzionism atât pentru copii, cât și pentru adulți. Festivalul marchează un proiect pilot ce va continua în 2015 ca Festivalul de Iarnă de la Sibiu, ce va include reprezentații și la Păltiniș.

Concertul va avea loc joi, 11 decembrie, de la ora 19:30, în deschiderea Magic Show Fest. Biletele pentru evenimentele prezentate în perioada 11 – 14 decembrie vor fi puse în vânzare începând cu data de 4 decembrie.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

giony

Acum 6 ani

A venit frigul, e timpul sa faci toate analizele Acum toamna este bine sa faci toate analizele cu aparatul de biorezonanta SCIO si sa ei masurile necesare ca sa intri sanatos in iarna si sa nu mai suferi de durerile provocate de frig. Fa acum o programare la Cabinetul nostru din Sibiu, str.Stefan Cel Mare ,nr.40 sau la e-mail : pur.nutrition@yahoo.com . Sedinta dureaza o ora si costa 100 lei. Programari zilnic L-V 15-20 si S 10-18.Recomandam numai tratamente naturiste CaliVita. Va asteptam cu drag!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus