Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Cadou de 1 Decembrie pentru Iohannis de la un fotbalist de nationala

Președintele ales, Klaus Iohannis a primit din partea atacantului naționalei, Ciprian Marica, un cadou inedit: un tricou cu numărul unu. ”Un tricou cu numărul 1 îl voi oferi omului numărul 1 în stat, președintelui Klaus Iohannis. Sa nu uitați, domnule președinte, câte speranțe și-au făcut românii în privința dumneavoastră. Sa fiți numărul 1 în lupta împotriva corupției, în lupta cu nedreptățile, în lupta pentru drepturile tuturor românilor! Încă o data "La mulți ani!" Hai România!”, a scris Marica pe pagina lui de Facebook.
Un alt tricou a fost dedicat jucătoarei de tenis Simona Halep. Ei i-a acordat numărul 9. ”Dragi prieteni! Va urez la mulți ani fericiți de ziua națională a României! Și pentru ca este aniversare, fac și doua cadouri - tricoul sacru al echipei naționale - pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toți românii. Domnișoarei Simona Halep i-am ales numărul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!”, a mai scris Marica. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

https://www.youtube.com/watch?v=Ppb2R-Ax8JM&list=U

Acum 9 ani

La multi ani pentru toti romanii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus