Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Concert de colinde "Colo sus, langa lumina!", cu Dorel Visan si Ceata Junilor

Casa de Cultură a Sindicatelor găzduiește în data de 10 decembrie un concert deosebit de colinde, intitulat ”Colo sus, lângă lumină!”.

Alături de Ansamblul Folcloric “Ceata Junilor”, pe scenă vor urca Grupul tradițional “Doruri Mărginene” din Sibiu, Grupul cameral instrumental “Cantores” — dirijor Petrisor Varga, Petre Moise, Dorel Vișan și Marcel Anghel. De asemenea, spectatorii se vor bucura de  participarea extraordinară a solistei Mariana Anghel.

Evenimentul va avea loc în data de 10 decembrie 2014, la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, de la ora 18:00.

Biletele se pot procura de la Parohiile Ortodoxe din Sibiu și de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale “Cindrelul - Junii” Sibiu, aflat în str. Tudor Arghezi, nr. 13, la prețul de 10 lei.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Sibiu și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Traditionale “Cindrelul - Junii” Sibiu, în colaborare cu Mitropolia Ardealului.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

stelian

Acum 9 ani

Esti somer, pensionar, student, vrei sa schimbi situatia financiara, vrei un job serios , ai gasit locul potrivit.O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castigurile pot ajunge la 300 de dolari lunar! Sunt necesare doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Pentru detalii *** „ Info ” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

germanicus

Acum 9 ani

CĂPŞUNĂ VODĂ (de nationalistul Vadim Tudor) E un munte de slănină Şi-are-o faţă ca de sodă Toţi românii se închină: Iată-l pe Căpşună Vodă! Îl votară căpşunarii Risipiţi în patru zări Ne-au cam dat cu flit, hoinarii: Votul marii răzbunări! Ei au pedepsit o ţară Ce-n pustiu i-a alungat Pentru pîinea lor amară Ne-au dat un handicapat. Straşnică mobilizare Pe Facebook şi Internet! Hai la ţară de vînzare Are banner şi-n closet! A vîndut copii, turbatul Plîng familii după ei Na rinichiul, ia ficatul Inima? 5.000 de lei! N-am crezut că ne va bate Dumnezeu aşa de rău: Ne-a arătat că se poate După Chior - un Mutălău. E mutant, n-are charismă Zici că-i zombi împăiat Berlinul ne-a tras o cizmă Fiindcă prea des l-am trădat. Reichul IV se-nfiripă La Dunăre şi-n Carpaţi Şmecherul n-are echipă Doar nişte băsişti mascaţi. Iese Dosia la bătaie Trei piftii-s la guşa ei Sar în***gol, din baie Pleşu şi cu alţi lachei. Doi beţivi îşi cer răsplata Buldogul şi Orban L. Numai sapa şi lopata Mai vindecă PNL. La fasole cu ciolannis Stau la coadă interlopi - La Putere tot golanii-s Aţi votat de-aţi dat în gropi. Aţi vrut să scăpaţi de Chiorul Dar, de fapt, voi l-aţi salvat Vă înjură tot poporul Mai bine v-aţi fi-mpuşcat. Hai, veniţi acum acasă Luaţi-vă ţara-napoi! Ah, ce farsă dureroasă Şi ce baie de noroi! Iar e-n lanţuri ţara asta Ticăie bomba cu ceas Ne-a lovit, din nou, năpasta După un tătar - un sas. Plîngi pînă îţi crapă buza Tu, nefericit norod: Pe tronul lui Vodă Cuza Stă Căpşună Voevod! Sceptrul lui Mihai Viteazul E la neamţul second-hand Exilul beleşte prazul Ce ruşine! Ce mai brand! Biată Ţară Românească Eşti la capăt de destin... Adolf Hitler să trăiască Şi nepotul lui cretin!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus