Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Cod galben de ninsori si viscol, in sudul judetului Sibiu

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, o atenționare Cod Galben de ninsori, polei și viscol, valabilă de luni seară de la ora 23:00, în sudul județului Sibiu și în alte 30 de județe din țară.

Conform meteorologilor, în intervalul 8 decembrie, ora 23,00 — 10 decembrie, ora 10,00, aria precipitațiilor se va extinde dinspre sud, cuprinzând treptat majoritatea zonelor.

Județele vizate de atenționare sunt Sibiu, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Mureș, Harghita, Suceava, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Brașov, Covasna, Vrancea, Galați, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Brăila, Dolj, Olt, Vâlcea, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Ilfov, Teleorman și Municipiul București.

În zonele montane și submontane va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăși local 15-20 cm, în special în Carpații Meridionali și de Curbură. Vântul se va intensifica în sud-estul țării, unde rafalele vor depăși 55-60 km/h, dar izolat și pe crestele montane unde trecător va viscoli sau spulbera zăpada.

Precipitații mixte vor fi posibile pe suprafețe mici și în regiunile sudice și centrale, iar în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza prezenta atenționare. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

alzara -meteo

Acum 9 ani

Daca tot vizati o stite de ineres local, lasati judetele afectate si enumerati satele si dj posibil de a fi afectate. Doar copiati o stire nationala (model esuat in 16 nov) .
Raspunde

d

Acum 9 ani

asa-i
Raspunde

h8J8mxDQS

Acum 9 ani

The Absent Game Involving me and my husband we have owned far more MP3 garems over the years than I can count, together with Sansas, iRivers, iPods (traditional & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few several years I've settled down to one line of player
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus