Duminică,
29.11.2020
Innorat
Acum
0°C

Concertele de Anul Nou: lista completa a formatiilor | Video

10 Decembrie 2014 14:40

Două ore și 50 de minute este durata oficială a concertelor și discursurilor programate pentru Anul Nou, în Piața Mare a Sibiului. În afara numelor puse cap de afiș – formațiile Fun Factory și Nana – pe scenă vor mai urca trupele Arhaica (România, Deva), Blackstar (România) și Domino (România, Sibiu). Înainte de miezul nopții, pe scenă vor mai urca interpretul de muzică populară, Sebastian Stan, urmat de trupa Fun Factory (Germania).
La miezul nopții, cea care ca da tonul numărării ultimelor secunde din 2014 va fi Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului. Focul de artificii care va urma va dura aproape 20 de minute, după care pe scenă va urca Nana, rapper german, originar din Ghana. Evenimentele de pe scena din Piața Mare se vor încheia cu zece minute înaintea orei unu. Prezentatorul serii este Cătălin Măruță. ”Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu. Pentru organizarea acestui eveniment, Primăria Sibiu a alocat din bugetul local suma totală de 350.000 lei”, anunță reprezentanții administrației locale.

Viceprimarul Sibiului, doamna Astrid Fodor va fi alături de sibieni la momentul trecerii dintre ani, iar nelipsitul foc de artificii va impresiona şi anul acesta prin jocuri de lumini noi, în formă de evantai, fiind completate de efecte pirotehnice la scenă”, comunicat Primăria Sibiu

Programul nopții de Anul Nou în Piața Mare a Sibiului
22:00 Prezentare Cătălin Măruţă
22:03 Trupa Arhaica
22:28 Trupa Black Star
22:53 Trupa Domino
23:18 Sebastian Stan
23:36 Fun Factory

00:00 Discurs viceprimar, foc de artificii
00:20 NANA
00:50 Cătălin Măruţă – încheiere

Cum cântă cei care vor urca pe scenă

Arhaica:

Blackstar:

Domino:

Sebastian Stan:

Fun Factory:

Nana:

foto facebook

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

radu

Acum 5 ani

invitatul surpriza va joseph care va sufla în ţeavă tuturor participanţilor
Raspunde

joseph

Acum 5 ani

Mișto, aproape că-mi pare rău că plec în Bahamas. @1, Anul asta rămâi tu de serviciu, dar ai grijă să nu inspiri, și dacă totuși inspiri, să nu înghiți.
Raspunde

@2 joseph

Acum 5 ani

Si noi care credeam ca pleci la Palm Beach... Sa te distrezi bine si in Bahamas...
Raspunde

alex

Acum 5 ani

Este foarte atractiv Revelionul asta la Sibiu in 2014.Din 2007 nu au mai venit trupe straine. Felicitari Primaria Sibiu!
Raspunde

sibian

Acum 5 ani

Senzational! Ma bucur enorm! Sibiul a fost anul acesta din nou Capitala culturala europeana si tot asa se v-a incheia ca o capitala culturala europeana. Sibiul a avut un an senzational si extraordinar si tot asa vor fi si concertele cu trupele de Revelion 2014.
Raspunde

EvGt8bssu

Acum 5 ani

Dacă va fi respins Negoiţă, sunt mari şanse să ajgenum la anticipate şi circul porneşte de la capăt.O alianţă PSD-PNL care să participe la alegeri ar fi sinucidere curată pentru ambele partide. Mai ales pentru PNL.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus