Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Calendar Animal Life: feminitatea, in folosul animalelor fara stapan

Mai multe reprezentante ale Asociației pentru Protecția Animalelor și Naturii „Animal Life” din Sibiu și-au pus feminintatea „la bătaie” pentru un scop nobil, ajutorarea animalelor.

Calendarul Animal Life este la prima ediție și este doar una dintre ideile pe care reprezentanții asociației le-au pus în practică pentru strângerea de fonduri necesare construirii unui nou adăpost pentru câinii fără stăpân din Sibiu. În cele 12 pagini ale calendarului, fiecare dintre modelele de ocazie au pozat alături de animalele preferate, fie că e vorba de animale domestice sau sălbatice. Printre paginile calendarului se pot vedea alături de frumoasele domnișoare, ulii, oi, corbi, pisicuțe și, evident, mulți câini fără stăpân. Alăturarea dintre feminitatea debordantă și animalele privite uneori atât de controversat este minunată.

„Prin acest calendar, Asociația pentru Protecția Animalelor și a Naturii „Animal Life” Sibiu dorește să exprime frumusețea animalelor și a oamenilor care le protejează. Toate modelele sunt membre ale asociației, iar fondurile obținute prin vânzarea calendarului vor fi folosite pentru îngrijirea animalelor și pentru construirea noului adăpost din Dealul Gușteriței”, spune Andreea Roseti, vicepreședinte Animal Life și „Luna Ianuarie” în noul calendar.

Calendarul are 12 pagini plus copertă și formatul 32 x 42 centimetri. Prețul unui calendar este de 30 de lei iar comenzile se vor prelua la adresa [email protected].

Un alt proiect destinat strângerii de fonduri pentru construirea adăpostului din Dealul Gușteriței este Tombola Animal Life ce oferă ca premiu suma de 1000 de euro. Înscrierile pentru această tombolă s-au încheiat, iar în 15 decembrie va fi anunțat marele câștigător al acestei sume. Premiul este oferit de către un sponsor care dorește să rămână anonim și nu provine din donațiile aferente participării la tombolă.

Cei care doresc să contribuie la construirea noului adăpost sau să susțină activitatea Animal Life pot dona în continuare în unul din conturile deschise la Banca ING România Cont EUR: Beneficiar: Asociația Pentru Protecția Animalelor și a Naturii Animal Life IBAN: RO 62 INGB 0000 9999 0416 2841, SWIFT: INGBROBU Banca: ING Bank Romania Sucursala Sibiu Cont RON: Beneficiar: Asociația Pentru Protecția Animalelor și a Naturii Animal Life IBAN: RO 85 INGB 0000 9999 0416 2815, SWIFT: INGBROBU Banca: ING Bank Romania Sucursala Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

5 comentarii

iza

Acum 9 ani

felicitari pentru initiativa. felicitari inca o data silvana pentru fotografiile foarte frumoase, in care se vede ca ai pus suflet
Raspunde

silvana

Acum 9 ani

Imaginile au fost realizate de mai multi fotografi - Iulia Scrob, Daniel Baltat, Andrei Piloiu
Raspunde

X

Acum 9 ani

Cum se poate numi asociatia pentru protecția animalelor și a naturii cand in imaginea din luna ianuarie apare o pasare de prada autohtona (tinuta in captivitate), pasare ce isi are locul in natura?? Mai bine s-ar numi asociatia de protectie a cainilor si pisicilor de pe langa casa ca altceva nu protejeaza.
Raspunde

xtr xc

Acum 9 ani

sexy precum un scaun de birou
Raspunde

hYO7J4qMcR5

Acum 9 ani

Şi eu m-am născut şi am trăit la oraş toată viaţa chiar mi-aş fi dorit rude la ţară dar een afară de sora tatei pe care am văzut-o de trei-patru ori een aproape juma' de secol, nu am avut pe nmenii la ţară. Copilăria a fost totuşi un fel de ţară la oraş , după care au urmat douăzeci de ani een cutia de chibrituri numită bloc. Acum am revenit la casa părintească, eensă din păcate nu pot recrea atmosfera familială (şi familiară) a anilor '60-'80, fiindcă aleşii noştri nu ne mai dau voie iar posibilităţile nu mai seent ca odinioară.Nu vreau să-ţi induc idei sau să te forţez la ceva. Pur şi simplu mi-ai adus aminte de o perioadă plăcută a vieţii mele, care nu va reveni niciceend. Am scris o scurtă poveste mai demult, aceea cu cocoşul alb, care e inspirată dintr-o eenteemplare adevărată şi care eemi readuce parfumul vremurilor de demult. Viaţa a fost cum a fost iar acum e aşa cum e. Mă opresc aici, e mai bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus