Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Ambient a acordat aproximativ 1.500 premii in valoare de 22.000 euro inainte de Craciun

Ambient, reţeaua naţională de bricolaj 100% românească şi-a premiat meşterii înainte de Crăciun prin Tombola Meşterului Ambient dedicată exclusiv lor. În competiţia care are o tradiţie de cinci ani s-au înscris aproximativ 4.500 participanţi care s-au luptat pentru marele premiu al concursului- un autoturism Dacia Dokker Van 1.6, în valoare de 8.500 de euro.

Competiţia a început pe 1 octombrie, s-a desfăşurat în 16 magazine şi depozite Ambient din marile oraşe printre care Sibiu, Târgu-Mureş, Alba Iulia, Cluj şi Bistriţa, s-a încheiat pe 30 noiembrie şi s-a adresat tuturor meşterilor Ambient înscrişi în programul „Meşterul Casei Tale”. Marele premiu a fost câştigat de Frunteanu Petre din Sibiu.

„Colaborez cu centrul comercial Ambient din Sibiu de şapte ani şi mă bucur să am alături de mine o echipă de profesionişti care îmi oferă suportul în muncă pe care o desfăşor. Când am fost anunţat că am câştigat maşina nu am crezut dar mă bucur foarte mult pentru că o voi putea folosi în munca mea de zi cu zi. Mulţumesc încă o dată echipei Ambient pentru tot suportul din ultimii ani şi pentru premiu”, a declarat Frunteanu Petre câştigătorul marelui premiu.

1500 premii au fost oferite celorlalţi meşteri, ca recompensă pentru colaborarea lor cu Ambient, precum: salopete de lucru, vouchere în valoare de 50 de lei şi 100 de lei pe care le pot folosi la achiziţionarea de produse specifice meseriei şi premii speciale de la furnizorii parteneri. 39 dintre ei au câştigat şi câte o jumătate de porc pentru masă de Crăciun.

“Ne bucurm că putem recompensa cei mai harnici meşteri înscrişi în programul Ambient dovedind încă o dată că Ambient acţionează în strânsă legătură cu comunităţile în care există. Suntem fericiţi că anul acesta sorţii au decis ca premiul să ajungă la Sibiu, locul unde a început totul acum 21 de ani. Prin programul „Meşterul casei Tale” intenţionăm să stimulăm în continuare micii întreprinzători iar prin tombole să îi ajutăm să se dezvolte”, a declarat Călin Somcutean, director vânzări Ambient

Tombola Meşterului Ambient a fost organizată în parteneriat cu: Bell Profile, Cersanit, Ceresit, Chempro, Egger, Esprit, Ferroli, Opoczno, Osram, Penosil, Ravak, Rigips, Tondach şi Weber.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus