Sâmbătă,
08.08.2020
Innorat
Acum
20°C

Tanar de 19 ani, carbonizat dupa ce a atins un cablu de inalta tensiune

17 Decembrie 2014 15:00

Un băiat de doar 19 ani a fost carbonizat, astăzi, după ce a atins un cablu cu o tensiune de 27.000 de volți. Tânărul era muncitor la una dintre firmele subcantractoare de pe magistrala CFR - Coridorul IV Pan-European. Accidentul s-a petrecut în gara din Dumbrăveni.

Muncitorul, care era angajat de doar o lună ca montator, încerca să lipească plăcile hidrocarbonice de pe acoperișul peronului, când a atins, din greșeală, unul dintre firele de înaltp tensiune care alimentează liniile de cale ferată. Tânărul a luat, pur și simplu, foc. Colegii săi, care lucrau la linii, au observat flacăra, iar unul dintre ei a alergat pe acoperiș. În doar câteva secunde, însă, trupul băiatului fusese carbonizat.

Un echipaj de la Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență Dumbrăveni a fost chemat să preia corpul carbonizat al tânărului.

Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă în acest caz.

Foto: Arhivă

Comentarii

5 comentarii

adelin

Acum 5 ani

Alergi sa faci bani lucrezi in.conditii de *** in romania si tot tu esti vinovat daca patesti ceva..sa va fie rusine la totu patronii k va bateti joc nenorocitilor! Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

sefu

Acum 5 ani

De cind se lucreaza cu tensiune pe linie?
Raspunde

PB

Acum 5 ani

Lucrul sub tensiune este admis numai pt. anumite lucrari si numai cu respectarea NSM si a tehnologiilor de lucru specifice...
Raspunde

sfatul medicului

Acum 5 ani

daca ai tensiune, nu te duci la lucru.
Raspunde

mosu

Acum 5 ani

Daca e deja cenusa cum o sal mai ingroape ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus