Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

Tanar de 19 ani, carbonizat dupa ce a atins un cablu de inalta tensiune

Un băiat de doar 19 ani a fost carbonizat, astăzi, după ce a atins un cablu cu o tensiune de 27.000 de volți. Tânărul era muncitor la una dintre firmele subcantractoare de pe magistrala CFR - Coridorul IV Pan-European. Accidentul s-a petrecut în gara din Dumbrăveni.

Muncitorul, care era angajat de doar o lună ca montator, încerca să lipească plăcile hidrocarbonice de pe acoperișul peronului, când a atins, din greșeală, unul dintre firele de înaltp tensiune care alimentează liniile de cale ferată. Tânărul a luat, pur și simplu, foc. Colegii săi, care lucrau la linii, au observat flacăra, iar unul dintre ei a alergat pe acoperiș. În doar câteva secunde, însă, trupul băiatului fusese carbonizat.

Un echipaj de la Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență Dumbrăveni a fost chemat să preia corpul carbonizat al tânărului.

Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă în acest caz.

Foto: Arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

adelin

Acum 7 ani

Alergi sa faci bani lucrezi in.conditii de *** in romania si tot tu esti vinovat daca patesti ceva..sa va fie rusine la totu patronii k va bateti joc nenorocitilor! Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

sefu

Acum 7 ani

De cind se lucreaza cu tensiune pe linie?
Raspunde

PB

Acum 7 ani

Lucrul sub tensiune este admis numai pt. anumite lucrari si numai cu respectarea NSM si a tehnologiilor de lucru specifice...
Raspunde

sfatul medicului

Acum 7 ani

daca ai tensiune, nu te duci la lucru.
Raspunde

mosu

Acum 7 ani

Daca e deja cenusa cum o sal mai ingroape ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus