Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Concertul Johann Strauss Ensemble transmis in direct in Piata Mare in format HD

Organizatorii concertului de Crăciun susținut de Johann Strauss Ensemble în această seară, la Sala Thalia, au pregătit o surpriză pentru sibieni și vor transmite concertul în direct în Piața Mare.

Evenimentul este programat să înceapă de la ora 19:00. În Piața Mare a fost deja amplasat un ecran de 16 metri pătrați, pe care care va fi transmis concertul în format HD.

”Există un interes ridicat al sibienilor pentru acest concert, devenit unul de tradiție. Va fi un spectacol-eveniment, având în vedere că acesta este cel de-al zecelea an în care Johann Strauss Ensemble concertează în România, în preajma Crăciunului. Iar pentru a oferi cât mai multor sibieni posibilitatea să se bucure de acest eveniment, am decis – cu ajutorul Primăriei Sibiu – să transmitem concertul în direct și în Piața Mare”, anunță organizatorii evenimentului.

Johann Strauss Ensemble este condusă de Russel McGregor, dirijor al Orchestrei Palatului Schönbrunn din Viena. Cei de la Johann Strauss Ensemble sunt ultra-cunoscuți pentru repertoriul care acoperă vaste părți din operele compozitorilor romantici, baroci și așa mai departe. Iar numai cine nu a participat la un astfel de concert nu își poate închipui fiorul dulce-amețitor al momentelor în care Johann Strauss fiul este urmat, în timpul concertelor, de ”O, ce veste minunată!”.

 Concertul de Crăciun susținut de Johann Strauss Ensemble este un eveniment înscris pe agenda culturală a Sibiului, fiind finanțat de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei municipiului Sibiu. Parteneri ai evenimentului sunt Fundația Con-A și ziarul Turnul Sfatului, iar sponsori sunt Hotelul Hilton Sibiu, Flaro, Print Atu, Tondach, Plastic Pro, florăria Tulipa și restaurantul Pardon. Parteneri media sunt Magic Fm și Zile și Nopți.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

dann

Acum 9 ani

concertul johannis strauss?
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

Ce fraier poti fi dann!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus