Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Johann Strauss Ensemble, concert de exceptie la Sala Thalia. Transmis si in Piata Mare | Foto si video

O sală Thalia plină la refuz i-a întâmpinat pe instrumentiștii vienezi ai orchestrei Johann Strauss, care au concertat la Sibiu vineri seara. Alături de spectatorii din sală, alte câteva sute de sibieni au urmărit concertul din Piața Mare, unde evenimentul a fost transmis în direct prin intermediul unui ecran de mari dimensiuni. ”Mă bucur enorm să fiu în seara aceasta la Sibiu. Este pentru a zecea oară când suntem în România, dar concertul care ne-a rămas cel mai drag este cel de la Sibiu, din 2007”, le-a amintit spectatorilor Russell McGregor, dirijorul orchestrei. Dirijor și al orchestrei Palatului Schönbrunn, Russell McGregor a fost într-un permanent dialog cu publicul din sală. Totodată, Russell McGregor a transmis în continuu mesaje și sibienilor din Piața Mare, printre care, la un moment dat, s-a aflat și Klaus Iohannis, președintele ales al românilor și spectator al Johann Strauss Ensemble în mai multe rânduri. ”Vă felicit pentru alegerea în fruntea României”, i-a transmis McGregor președintelui României, prin intermediul transmisiei în direct.
În cea de-a doua parte a concertului, spectatorii au interpretat colinde alături de instrumentiști. Iar Russell McGregor i-a răsplătit pe cei mai mici dintre spectatori cu bomboane de ciocolată și jucării.

Concertul de Crăciun susținut de Johann Strauss Ensemble este un eveniment înscris pe agenda culturală a Sibiului, fiind finanțat de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei municipiului Sibiu. Parteneri ai evenimentului sunt Fundația Con-A și ziarul Turnul Sfatului, iar sponsori sunt Hotelul Hilton Sibiu, Flaro, Print Atu, Tondach, Plastic Pro, florăria Tulipa și restaurantul Pardon. Parteneri media sunt Magic Fm și Zile și Nopți.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

jiji

Acum 9 ani

De ce nu transmit un concert in Piata Mare vara, ca sa asculte si sa se culturalizeze mai multa populatie, nu iarna cand stam in casa ca afara e ger sau, daca avem bani, plecam in Dubai sau in Baleare?
Raspunde

cetateanu europeanu

Acum 9 ani

Corect !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus