Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
7°C

Turneul “Fotbal curat fara patroni" de la Sibiu va fi transmis integral pe un post national de televiziune

Turneul intitulat “Fotbal curat fără patroni”, ce va avea loc pe 10 ianuarie 2015, în Sala “Transilvania” Sibiu, şi la care vor participa ASU Poli, gruparea Universităţii Politehnica Timişoara susţinută de druckeri, nou formata FC Argeş 1953, FC Vaslui 2002 şi LSS Voinţa Sibiu, echipe practic reînviate de fani, va fi transmis integral pe postul de televiziune Naşul TV.

“Avem și un cadou pentru toți cei care nu pot fi prezenți la Sibiu. Știm că meciurile se privesc și se simt cel mai bine din sală, de la fața locului, însă pentru cei din străinătate și cei care nu pot fi prezenți turneul va fi transmis integral pe postul de televiziune Nasul.tv”, se arată pe pagina de facebook a turneului.

Programele Nașul TV pot fi urmărite de telespectatori prin satelit, DTH, terestru în sistem DVB-T, prin cablu analogic și digital, IPTV, pe televizoarele Smart TV, precum și prin internet pe desktop, tablete și telefoane mobile. http://www.nasul.tv/

Turneul va începe la ora 13:00. Vezi programul meciurilor: http://turnulsfatului.ro/28625/fc-arges-ndash-lss-vointa-sibiu-in-deschiderea-turneului-ldquo-fotbal-fara-patroni-quot-din-sala-ldquo-transilvania-quot-.html

Vizualizari: 381

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus