Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Viscolul si sistarea gazului au impiedicat elevii din doua localitati sa inceapa scoala

În două localităţi din judeţul Sibiu copiii nu au putut începe şcoala în 5 ianuarie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, în localitatea Armeni şi din lipsa gazului la Curciu.

„Au existat două incidente ieri. La Curciu 116 şcolari şi 30 de preşcolari nu au putut face ore deoarece a fost o defecţiune la gaz şi remedierea ei a durat până ieri seară. Potrivit directorului, astăzi orele au putut fi reluate. În ceea cea priveşte copiii din Armeni, aceştia făceau naveta cu maşina la şcoala din Alămor şi pentru că viscolul a fost foarte puternic, maşina nu a putut parcurge drumul şi au fost nevoiţi să se întoarcă acasă. Şi în acest caz s-a rezolvat, iar azi copiii au ajuns la şcoală”, a declarat reprezentanta Inspectoratului Şcolar Judeţan (ISJ), Cristina Marcu.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și în vederea evitării situațiilor de risc pentru elevi, respectiv personalul didactic și nedidactic, autoritățile locale au decis suspendarea cursurilor în peste 20 de unități de învățământ preuniversitar din țară.

Cursurile neefectuate vor fi recuperate în perioada următoare după un grafic de recuperare a materiei aprobat de ISJ.

Foto: www.ziarulprofit.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus