Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Meci de Cupa Davis la Sibiu. Romania joaca cu Israel ȋn Sala "Transilvania"

Partida de Cupa Davis dintre România și Israel, din primul tur al Grupei 1 valorice a zonei Europa-Africa,  va avea loc la Sibiu, ȋn Sala "Transilvania", conform site-ului oficial al competiției.

Sursa citată susține că meciul se va desfășură pe zgură. Cele două formații se întâlnesc pentru a patra oară, România a dispus de toate cele trei confruntări anterioare, ȋnsă ultima confruntare dateaza tocmai din 1971.

În septembrie 2014, România a învins Suedia cu 3-1 în baraj de menținere în Grupa 1 zonală, în timp ce Israelul a fost învinsă cu 3-2 de Argentina, în Statele Unite, ratând promovarea în Grupa Mondială.

Ȋn faza următoare a Cupei Davis, România Slovacia sau Slovenia, în funcție de rezultatele celor două confruntări (vor fi adversare învinsele cu învinsele și învingătoarele cu învingătoarele).

România nu se poate baza pe cel mai bun tenismen al momentului, Victor Hănescu (33 de ani), acesta anunțându-și retragerea de la echipa națională. În top 500 ATP, România are doar patru jucători, Adrian Ungur (154 ATP), Marius Copil (201 ATP), Victor Crivoi (318 ATP) și Petru-Alexandru Luncanu (478 ATP). La dublu, căpitanul nejucător Andrei Pavel contează pe perechea formată din Horia Tecău (16 ATP la dublu) și Florin Mergea (24 ATP la dublu).

Cel mai cunoscut jucător israelian este Dudi Sela (106 ATP), iar al doilea e Amir Weintraub (347 ATP).

Partida dintre România - Israel va avea loc ȋn perioada 6-8 martie, ȋn Sala "Transilvania" Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus