Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Octavian Popa Calota, despre calificarea lui CSU Sibiu in semifinalele Cupei Romaniei: “Este victoria publicului"

Octavian Popa Calotă, unul dintre jucătorii care a purtat formaţia CSU Sibiu spre o calificare istorică în Final Four-ul Cupei României, după opt ani, a declarat că este bucuros să facă parte dintr-un astfel de grup şi, totodată, a mărturisit că fără aportul publicului sibian calificarea nu ar fi fost posibilă.

“Sunt foarte fericit. Am atins un obiectiv la care nu ne aşteptam. Am eliminat totuşi deţinătoarea trofeului, o echipă mare, puternică, cu jucători foarte buni, antrenori şi mai valoroşi. Nu am decât cuvinte de laudă faţă de ei. Din păcate, o echipă trebuie să piardă. Asta e. Sunt fericit pentru echipa mea, ne-am mobilizat pe final şi vreau să le mulţumesc tuturor colegilor. Ne-am dorit cu adevărat această victorie. Mai ales că a venit atât de multă lume la sală, am făcut tot posibilul şi din fericire ne-a ieşit. Este victoria publicului, nu a noastră.  Noi am fost doar nişte marionete care ne-am mişcat datorită lor”, a declarat Octavian Popa Calotă.

Jucătorul a avut o prestaţie remercabilă: 10 puncte, 8 recuperări, 1 pasă decisivă şi 13 unităţi la eficienţă.

CSU Atlassib Sibiu a eliminat deţinătoarea trofeului, CS Energia Târgu-Jiu, în dublă manşă (înfrângere 78-82 la Târgu-Jiu şi victorie 102-94 la Sibiu – după prelungiri) şi se pregăteşte pentru Final Four-ul Cupei României.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus