Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
9°C

Compania Continental a finalizat o investitie noua la Sibiu, in valoare de 6,5 milioane de euro

Continental Automotive Sibiu a inaugurat luna aceasta o investiţie de 6,5 mil. euro într-o nouă clădire din cadrul centrului de cercetare şi dezvoltare din Zona Industrială.

„Prin toate activităţile companiei din România am putut să creştem în ultimii ani cu peste 1.000 de persoane anual. Pentru că am înmulţit activităţile noastre de cercetare şi dezvoltare în România, numărul angajaţilor a crescut până la aproximativ 4.000 în Iaşi, Sibiu şi Timişoara, care joacă un rol important la nivel global în structura R&D Continental. Această extindere subliniază importanţa Sibiului pentru activităţile noastre din România şi ne oferă posibilitatea de a creşte în continuare în acest loc“, a spus Christian von Albrichsfeld, directorul de cercetare şi dezvoltare al Continental România, citat de Ziarul Financiar.

Noua clădire are o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi și cuprinde laboratoare întinse pe mai mult de 1.000 de metri pătraţi, plus un spaţiu de birouri pentru 400 de ingineri. Lucrările au început în martie 2014 şi au fost finalizate în luna octombrie. Centrul Continental din Sibiu a ajuns astfel la o suprafaţă de peste 12.000 de metri pătraţi.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

marginean

Acum 9 ani

na? nimic de carcotit? vestile bune nu va plac!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus