Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Hacker valcean condamnat la inchisoare, prins in timp ce se plimba prin Cisnadie

Polițiștii din Cisnădie au reușit ieri să prindă un bărbat de 28 de ani, din județul Vâlcea, care fusese condamnat de un tribunal la patru ani de închisoare. Bărbatul a fost condamnat de Tribunalul Suceava pentru frude informatice și constituirea unui grup infracțional.

”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au identificat și reținut un bărbat urmărit în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de instanță. P. N., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în județul Vâlcea a fost condamnat de Tribunalul Suceava la o pedeapsă de patru ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire de grup infracțional și fraudă informatică, pe numele său fiind emis în data de 12.01.2015 mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Condamnatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus