Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Vizita lui Iohannis in Bruxelles a nimerit in plin "razboi" anti-tero

Preşedintele Klaus Iohannis a primit joi, la Bruxelles, din partea președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, asigurări că România va primi tot sprijinul său în chestiunea intrării României în spaţiul Schengen. Aceste declarații vin după ce astăzi, poliția belgiană a desfășurat o vastă operațiune împotriva unui grup compus din persoane revenite din Siria și care se pregăteau să comită "un atac terorist de anvergură". În plus, în capitala Belgiei, Bruxelles, a fost instituită alertă teroristă, după ce trupele speciale au lichidat trei posibili teroriști, într-o localitate din Belgia. Aceștia plănuiau atentate în Bruxelles.
Administrația prezidențială a anunțat că ''autoritățile belgiene ne-au asigurat că s-au luat toate măsurile pentru ca delegația României să fie în deplină securitate. Ei cooperează cu SPP care ne însoțește''.
Șeful statului a avut joi convorbiri cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, iar vineri se va întâlni cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus